Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

IGEPA PAKO uz Open House slavi prvi rođendan

Tvrtka IGEPA PAKO poziva Vas na svoj tradicionalni Dan otvorenih vrata koji će se održati u četvrtak, 14. 9. 2023. u njihovom sjedištu na adresi Slovenska Vas 4c, Jesenice na Dolenjskem.

Tom će prigodom, također, obilježiti svoju prvu godišnjicu u novoj organizaciji pod imenom IGEPA PAKO, a ujedinjeni pod krilaticom Variety. Service. Value.

Kako su nam rekli, u proteklih godinu dana bilo je zanimljivih noviteta koje bi vam željeli pokazati. To je, ističu, razlog više da dođete i provedete vrijeme s njima u ugodnom i opuštenom druženju.

„Vrata za posjetitelje otvaramo u 09:30h, a cijeli program trajat će do 18:00h.
U tom razdoblju na raspolaganju će vam biti naš prodajno-servisni tim koji će odgovarati na sva pitanja vezana uz naš asortiman proizvoda i usluga. Poseban  naglasak bit će na strojnu opremu prikazanu u našem showroomu gdje će se moći razgledati rješenja vodećih svjetskih proizvođača: Mimaki, Epson, Roland, Canon, HandTop, Jwei, Summa.

Za ovu priliku, a u suradnji s tvrtkom HandTop pripremili smo i posebnu promo akciju za entry-level hibridni UV printer HT1600UV. Radi se o izvrsnom rješenju za izravan ispis na fleksibilne materijale iz role, ali i na razne vrste pločastih materijala do širine 160 cm. Umjesto standardnih 52.800€ ovaj izvrstan stroj s mogućnosti printa CMYK-a i bijele bit će moguće kupiti uz uštedu od 30% za fantastičnih 36.960€“, rekli su nam u tvrtki IGEPA PAKO.

Posebno su zamolili i jednu napomenu!
Bogata trpeza s vrhunskim delicijama i dobrom kapljicom otvara se od 12:30h, budite spremni!

Potvrdu dolaska poslati na: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content