Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

IGEPA PLANA – EFI je stigao.

Igepa Plana je novi distributer za EFI inkjet rješenja za područje Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.
EFI, kao vodeći svjetski proizvođač visokoprodukcijskih printera velikog formata i pionir tehnoloških inovacija u industriji, u Igepinoj će ponudi biti predstavljen kroz strojeve hibirdne i roll-to-roll izvedbe najviše razine kvalitete izrade, pouzdanosti i široke svestranosti, globalno poznatih pod markama EFI VUTEk, EFI Matan, EFI Reggiani, EFI Wide Format te Fiery softverskim rješenjima.
Ovo su odlične vijesti za sve sudionike grafičke scene koja sa Igepa Planom dobiva vrlo ozbiljnog partnera u cjelovitim rješenjima digitalnog tiska od distribucije kvalitetnih repromaterijala do servisa i zastupstva kvalitetnih brandova pisača. Prošlogodišnja pokrenuta distribucija Mimakija pisača namijenjenih “low entry” i srednjoj produkcijskoj razini tiska je nastavljena sa dobivenim zastupstvom EFI pisača koji kreću od srednje produkcijske razine prema visoko produktivnim industrijskim rješenjima u digitalnom tisku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content