Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

IGEPA Plana vas poziva na prezentaciju Mimaki promo ponude!

Tvrtka IGEPA Plana Vas poziva na prezentaciju Mimaki promo ponude, stoga im se pridružite u ugodnom okruženju i uz dobro raspoloženje na danima otvorenih vrata.
U utorak i srijedu, 3. i  4. 9., otvorena su vrata njihovog demo centra u Zagrebu od 10 do 14 sati, a u četvrtak, 5. 9. od 14 do 18 sati ugostit će vas u ugodnom ambijentu hotela Ambasador u Opatiji.

Prezentirani će biti eco-solventni print&cut Mimaki CJV150-160, print&cut Mimaki UCJV300-160 s LED-UV tehnologijom s mogućnošću višeslojnog ispisa s bijelom bojom i lakom te mali LED-UV flatbed Mimaki UJF-3042MkII.

Svakog sudionika očekuje jedinstvena promo ponuda Mimaki strojeva uz atraktivan Igepa promo paket. Naime,  Igepa će svakog posjetitelja darovati vrijednim poklon bonom iskoristivim pri kupovini novog stroja za nabavu potrošnog materijala.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content