Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Igepa Roadshow u Splitu

Nakon prvog, uspješnog Open housea u Ljubljani, ekipa iz Igepa Plane se seli u Split, gdje će izložiti svoju opremu tamošnjim posjetiteljima. Tako će 7. 11., u vremenu od 14 do 18h, u hotelu Salona Palace u Solinu biti predstavljene najaktualnije stvari iz ponude Igepa Plane.

Od opreme će biti prikazani najpopularniji Mimaki bestselleri iz 3 kategorije printera – mali UV flatbed, iz Mimaki UJF serije, LED-UV print&cut, iz Mimaki UCJV serije te Eco-solvent print&cut, iz Mimaki CJV serije pisača. Od ostalih stvari iz ponude, Igepa Plana će predstaviti aktualnu kolekciju medija za print iz role, kolekciju pločastih materijala te kolekciju posebno odabranog papira neobičnih tekstura i efekata.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na lijepom druženju, na kojem će se moći bolje upoznati sa najnovijim tehnološkim rješenjima u grafičkoj industriji iz Mimakijeve ponude.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content