Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Imperito – akcijska cijena promotivnih stolića

Tvrtka Imperito posluje već dulji niz godina na hrvatskom tržištu. Specijalizirani su za dizajn i proizvodnju promotivnih materijala pomoću kojih Vi u svojem poslovanju možete napraviti što bolju promociju. U svojoj ponudi imaju veliki izbor proizvoda i usluga koje putem BTL-a i drugih marketinških kanala Vašem brendu mogu osigurati dodanu vrijednost. U svojoj ponudi imaju preko 20.000 promotivnih artikala, od tekstila, promotivnih proizvoda, tehnologije, prezentacijskih sustava a također rade dizajn i tisak. Uvijek se trude da njihovi klijenti budu zadovoljni tako da kod njih žele potaknuti što veću kreativnost kako bi svoje poslovanje podigli na jednu novu razinu.

Trenutno iz svoje ponude izdvajaju akcijsku cijenu na konstrukcije plastičnih promotivnih stolića (sa ili bez tiska) model SU-PTA. Detaljnije informacije možete saznati na njihovoj stranici:

https://www.imperito.hr/proizvod/pvc-promotivni-stolic-counter/

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content