Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ink jet svijet dolazi na TheIJC u Düsseldorf

TheIJC konferencija već šestu godinu za redom okuplja OEM-ove, dobavljače, istraživače, inovatore i sve uključene u ink jet tehnologiju za industrijsku primjenu, a od 2014. god. podržava je i drupa. Konferencija će se održati 29. i 30. 10. u hotelu Crowne Plaza u Düsseldorfu.

Ovogodišnja TheIJC konferencija otvara se plenarnim zasjedanjem nakon čega slijedi podjela na tri paralelna tematska događaja. Plenarno zasjedanje obuhvatit će teme vezane uz inovacije kod ispisnih glava, a bit će predstavljena i najnovija dostignuća i rješenja vodećih svjetskih proizvođača tehnologija. Prvi smjer (Track One) obuhvaća hardver i softver; Drugi smjer (Track Two) fluide i analize, a Treći  (Track Three) istraživanje i inovacije. Sudionici cijelo vrijeme mogu slobodno obilaziti sva tri tematska skupa, a imat će priliku čuti čak 64 različita predavanja.

Epson, Dimatix, Konica Minolta, Kyocera, Memjet, Ricoh, Seiko, Toshiba i Xaar govorit će na plenarnim zasjedanjima.
U proteklih 6 godina TheIJC se etablirao kao središnja točka za učenje i raspravu između  onih koji žele uspostaviti globalne veze i razmijeniti mišljenje o ink jet inovacijama.

Za više informacija provjerite kompletan program konferencije, ili izvršite online registraciju

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content