Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ink jet svijet dolazi na TheIJC u Düsseldorf

TheIJC konferencija već šestu godinu za redom okuplja OEM-ove, dobavljače, istraživače, inovatore i sve uključene u ink jet tehnologiju za industrijsku primjenu, a od 2014. god. podržava je i drupa. Konferencija će se održati 29. i 30. 10. u hotelu Crowne Plaza u Düsseldorfu.

Ovogodišnja TheIJC konferencija otvara se plenarnim zasjedanjem nakon čega slijedi podjela na tri paralelna tematska događaja. Plenarno zasjedanje obuhvatit će teme vezane uz inovacije kod ispisnih glava, a bit će predstavljena i najnovija dostignuća i rješenja vodećih svjetskih proizvođača tehnologija. Prvi smjer (Track One) obuhvaća hardver i softver; Drugi smjer (Track Two) fluide i analize, a Treći  (Track Three) istraživanje i inovacije. Sudionici cijelo vrijeme mogu slobodno obilaziti sva tri tematska skupa, a imat će priliku čuti čak 64 različita predavanja.

Epson, Dimatix, Konica Minolta, Kyocera, Memjet, Ricoh, Seiko, Toshiba i Xaar govorit će na plenarnim zasjedanjima.
U proteklih 6 godina TheIJC se etablirao kao središnja točka za učenje i raspravu između  onih koji žele uspostaviti globalne veze i razmijeniti mišljenje o ink jet inovacijama.

Za više informacija provjerite kompletan program konferencije, ili izvršite online registraciju

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content