Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Inovativni mediji za atraktivan nastup na eventima

Guandong će i ove godine sudjelovati na sajmu FESPA 2023. Glavni cilj nastupa bit će konsolidacija uloge “Speciality Specialist” stečene tijekom 20 godina posvećenih radu i razvoju tiskanih medija i marketingu. Daniele Faoro, glavni savjetnik za prodaju i marketing tvrtke Guandong Italia, objašnjava: “Cilj nam je širenje prodajne mreže, posebno u inozemstvu, i to stalnim jačanjem naše mreže distributera koja je izravno povezana s operaterima tiska”.

Na sajmu će Guandong predstaviti novi katalog koji je dodatno obogaćen medijima posebno posvećenim privremenim izložbama. Ponuda uključuje plastične materijale i nove prijedloge tkanina. Guandongov štand bit će izložbeni prostor postavljen tako da izgleda kao pravo prodajno mjesto koje kombinira potrebe POP-UP trgovine s potrebama uređenja interijera. Guandong će prikazati alate u rasponu od klasičnih kataloga, brošura i kompleta uzoraka. Oni dolaze u verzijama od džepne veličine, do digitalnih alata kao što je aplikacija gdje se mogu pregledati fotografije i videi.

Guandongov širok asortiman uključuje materijale nove generacije koje je razvio interni R&D odjel. Njihova upotreba sve je raširenija u sklopu sajmova i u marketinškim aktivnostima u maloprodaji. Ova inovativna rješenja osmišljena su tako da budu dovoljno otporna, brza i laka za instalaciju i uklanjanje, s velikom pažnjom na održivost okoliša. Materijali koji štite i okoliš i površine, proizvedeni su pomoću ekskluzivnih i patentiranih tehnologija. Jedna od njih je Scarico d’aria (tehnologija ispuštanja zraka), koja omogućuje primjenu i na velikim površinama, bez stvaranja mjehurića ili nabora.

Guandongov asortiman uključuje i inovativne plastične materijale koji nude mogućnost izrade 100% recikliranih prikaza, bez žrtvovanja čvrstoće i kvalitete. “Mudar i pažljiv odabir materijala može pridonijeti smanjenju utjecaja na okoliš, kao i promicanju kružnog gospodarstva, pridonoseći održivom razvoju cijelog sektora”, komentira Edoardo Elmi, osnivač Guandong Italia.

Posjetite Guandong na sajmu FESPA 2023 u Hali B2, na štandu D52.
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content