Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Inspiracije za nove poslovne pothvate na Viscom-u 2019.

Od raznih aplikacija za interijere do najkvalitetnijeg car wrapa, vlasnici tiskara, dizajneri i svi zainteresirani mogu istražiti nove načine poslovanja na viscom-u 2019, koji svoja vrata otvara 08.01.2019. godine. Ovogodišnji viscom uključuje razne radionice, Fanshop i Dan dizajna interijera.  Po prvi puta, Europski sajam vizualnih komunikacija počet će novu poslovnu godinu odmah početkom godine od 8. do 10.01.2019., te će se po prvi puta održati paralelno sa sajmom PSI – Međunarodnom sajmom industrije promotivnih proizvoda i novim sajmom PromoTex Expo, sajmom za promociju, sport i radnu odjeću. To znači da će tri neovisna događanja biti jedno od najvećih okupljanja za trgovce i profesionalce u oglašavanju.

Tisak tekstila i uređenje interijera: otkrijte nova područja poslovanja

Prvi dan sajma posvećen je interijerima. Na ekskluzivnom Interior Design Business Meetingu, dizajneri, arhitekti, montažeri, projektanti, monteri i graditelji izložbenog prostora bit će pozvani kako bi se povezali s dobavljačima s iskustvom u provedbi projekata i dobavljačima materijala, trendovskim proizvodima i tehnologijama obrade. Dnevni red također uključuje uzbudljive stručne razgovore o dizajnu interijera.

Nations Wrap Cup – MR Clipart

Posjetitelji će moći gledati vrhunske majstore u obljepljivanju vozila –  Nation Wrap Cup, koji organizira MR Clipart. Ove godine natjecanje će biti još uzbudljivije jer će po prvi puta u svakom timu biti po jedna ženska osoba. Ove godine će sudjelovati 16 timova a svi će timovi raditi na cijelom automobilu za sve vrijeme trajanja sajma. Zadaci će biti apliciranje na cijelo vozilo, od samog wrapa pa do toniranja prozora. Natjecanje pod pokroviteljstvom Njemačke Wrap udruge – GEWA osiguralo je nagrade za sve timove,  s nagradnim fondom većim od 100.000 eura. Na ovom natjecanju će sudjelovati i dva tima iz naše regije, koji su sastavljeni od prvo i drugoplasiranih natjecatelja na Adria Balkan Wrap natjecanjima održanih u Srbiji, Sarajevu i Zagrebu.

Viscom_2019_car_wrap_Print_Magazin

Zvijezde za POS

Oni koji žele vidjeti najbolje i najkreativnije POS ideje moraju se pobrinuti da ne propuste izlagače za nagradu Display SUPERSTAR. Već osmi put izlagači će svjedočiti o svojoj kreativnosti kada su u pitanju display sustavi i POS rješenja. Svečanost „Noć zvijezda“, gdje će pobjednici biti objavljeni u ukupno 17 kategorija, održat će se 9.01.2019..

Jedan posjet – tri sajma

Posjetitelji sajma viscom moći će ovaj puta istodobno posjetiti i sajmove PSI i PromoTex Expo. PromoTex Expo će debitirati a na njemu će biti predstavljena široka ponuda vezana uz tekstilno oglašavanje koja uključuje promo artikle, sportsku i radnu odjeću. Textile Campus, Catwalk i Forum 13 s predavanjima na kojima će posjetitelji moći saznati više o mogućnostima oglašavanja preko tekstila, bit će sastavni dio sajma.

Viscom_2019_Print_Magazin

After work party u noći visproma

Program se nastavlja i nakon radnog vremena sajmova. Drugog dana sajma, 9.01., izlagači i posjetitelji PromoTex Expo-a i viscom-a imat će priliku sastati se sa svojim kolegama, poslovnim suradnicima i kupcima na visprom večeri u Düsseldorfu, u restoranu “Schlösser Quartier Bohème” u Starom gradu. Možete se pridružiti ovom eventu uz hranu i piće s ulaznicom koju možete kupiti u online Ticketshopu, po cijeni od 55.00€.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content