PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Instaliran prvi HP Stitch S300 u Hrvatskoj

Tvrtka Forma purus d.o.o. iz Zagreba, specijalizirana za izradu reklama, odnedavno je ponosni vlasnik prvog HP Stitch S300 pisača Hrvatskoj, kojeg je instalirala tvrtka Fortuna Digital.

Riječ je o pisaču iz serije HP Stitch S, koju je HP lansirao polovinom prošle godine i koju karakterizira brzo i precizno usklađivanje boja te učinkoviti i pojednostavljeni procesi rada. Ovaj portfelj pisača povezuje HP Thermal Inkjet tehnologiju s industrijski standardnim pigmentima za vrhunsku trajnost boje.

U tvrtki Forma purus instaliran je model HP Stitch S300, širine ispisa 162cm, koji sadrži i prvu ispisnu glavu koju je moguće zamijeniti, što rezultira smanjenjem zastoja i troškovima servisa.

Kako nam je rekao gosp. Joško Junaković, direktor tvrtke Forma purus, za HP Stitch S300 odlučili su se iz razloga jer žele snažnije zakoračiti u područje tiska na tekstil, a s obzirom da taj segment dosad nisu imali dovoljno dobro pokriven, znali su da moraju uložiti u dobar tekstilni pisač. Stabilan ispis, visoka kvaliteta boje i prihvatljiva cijena tiska prevagnuli su u korist HP Stitch S300 modela.

Brzina ispisa i kapaciteti omogućit će nam povećanje prihoda u segmentu tiska na tekstil jer nam se s HP Stitch pisačem otvaraju mogućnosti snažnijeg izlaska na tržište zbog čega planiramo pojačati i naše komercijalne aktivnosti u segmentu tiska na tekstilne materijale“, rekao nam je gosp. Junaković.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content