Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Instaliran prvi HP Stitch S300 u Hrvatskoj

Tvrtka Forma purus d.o.o. iz Zagreba, specijalizirana za izradu reklama, odnedavno je ponosni vlasnik prvog HP Stitch S300 pisača Hrvatskoj, kojeg je instalirala tvrtka Fortuna Digital.

Riječ je o pisaču iz serije HP Stitch S, koju je HP lansirao polovinom prošle godine i koju karakterizira brzo i precizno usklađivanje boja te učinkoviti i pojednostavljeni procesi rada. Ovaj portfelj pisača povezuje HP Thermal Inkjet tehnologiju s industrijski standardnim pigmentima za vrhunsku trajnost boje.

U tvrtki Forma purus instaliran je model HP Stitch S300, širine ispisa 162cm, koji sadrži i prvu ispisnu glavu koju je moguće zamijeniti, što rezultira smanjenjem zastoja i troškovima servisa.

Kako nam je rekao gosp. Joško Junaković, direktor tvrtke Forma purus, za HP Stitch S300 odlučili su se iz razloga jer žele snažnije zakoračiti u područje tiska na tekstil, a s obzirom da taj segment dosad nisu imali dovoljno dobro pokriven, znali su da moraju uložiti u dobar tekstilni pisač. Stabilan ispis, visoka kvaliteta boje i prihvatljiva cijena tiska prevagnuli su u korist HP Stitch S300 modela.

Brzina ispisa i kapaciteti omogućit će nam povećanje prihoda u segmentu tiska na tekstil jer nam se s HP Stitch pisačem otvaraju mogućnosti snažnijeg izlaska na tržište zbog čega planiramo pojačati i naše komercijalne aktivnosti u segmentu tiska na tekstilne materijale“, rekao nam je gosp. Junaković.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content