Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Instaliran prvi Ricoh DTG pisač u regiji

Tvrtka Klamerica dizajn d.o.o. iz Zagreba, ponosni je vlasnik prvog Ricoh Ri6000 DTG pisača instaliranog u regiji Adria/Balkan. Klamerica dizajn je obiteljsko poduzeće osnovano 2013. godine. Fokusirani su na B2C segment prodaje u svom uličnom lokalu u Ozaljskoj ulici u Zagrebu.

“T-shirt pisač nam nije prvi Ricoh pisač. Oslonjeni smo na Ricoh i Eurocop u svim segmentima poslovanja, od produkcijskog pisača Ricoh Pro C5200s, pisača za tisak nacrta na gel bazi, malog sublimacijskog pisača namijenjenog tisku šalica i maski za mobitele, latex pisača, doradnih strojeva…

Investicija u DTG pisač nastavak je lijepe suradnje s tvrtkom Eurocop koja nam otvara nove mogućnosti u servisiranju naših kupaca u gift segmentu prodaje. Drugi pravac u kojem ćemo razvijati tisak na tekstil će biti za sve veći broj mladih dizajnera koji proizvode male naklade odjevnih predmeta”, komentirao je g. Ivan Vrhovac iz Klamerica dizajna.

”Model Ricoh Ri6000 je Ricohova perjanica u DTG segmentu. Ovo je najbrži model s ugrađenih šest industrijskih ispisnih glava, s masivnom konstrukcijom od inoxa i vrhunskim AnaRip softverom. Namijenjen je ozbiljnoj produkciji majica ili drugih tekstilnih proizvoda. Vrlo smo zadovoljni da je prva instalacija u regiji krenula od tvrtke Klamerica dizajn jer s njima imamo odličnu suradnju”, nadovezao se g. Antun Bošnjak ispred tvrtke Eurocop d.o.o., zastupnika Ricoh pisača za regiju Adria/Balkan.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content