Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Integrativna radionica Macan na Ultri – privremene tetovaže oduševile posjetitelje

Photo by: Robert Pleško

Dijelom ovogodišnje Ultre u Splitu bila je i zagrebačka tiskara Macan. Osim po specifičnim i atraktivnim rješenjima koja nudi, poznata je i po tome što je integrativna radionica te zapošljava osobe s invaliditetom.
Na Ultri su imali štand na kojem su posjetiteljima nudili apliciranje privremenih tetovaža, odnosno 3D naljepnica i oduševili. Svaku večer imali su puno posla te postali štand s najvećom gužvom na Ultri.

„Oko 23 sata počeli bi se zaustavljati na našem štandu i trajalo je sve do kraja partyja. Tetovaže, 3D naljepnice i postere na Ultri je postavila naša integrativna radionica za osobe s invaliditetom Macan d.o.o.. Specijalizirani smo u tisku i zapošljavamo gotovo isključivo osobe s invaliditetom“, rekao je Filip Macan, voditelj projekta obiteljske tvrtke Macan.

Macan_tattoo

Tetovaže su toliko kvalitetne da su ih posjetitelji mogli nositi sve dane Ultre, a mogu izdržati i nekoliko tuširanja.
Najbolje su prolazile privremene tetovaže s natpisom “srcolomac/srcolomka” (heartbreaker) i “neposlušna/neposlušan” (troublemaker). Uz ove dvije, najtraženija tetovaža bila je emoji govanca.

Svojim inovacijama u dizajnu, kreiranjem i razvijanjem novih dizajnerskih produkata, svojom poslovnom prisnošću i toplinom te primjerom potiču lokalnu, ali i širu poslovnu zajednicu na zapošljavanje i integraciju osoba s invaliditetom.
„Na ovaj način potičemo djelatnike ove integrativne radionice da se usprkos određenim poteškoćama razvijaju u području dizajna i tiska“, naglasio je gosp. Filip ponosan na štand s proizvodima koji su bili nevjerojatan hit na Ultri.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content