Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Intergrafika & Modernpak

Od 5. do 7. lipnja na Zagrebačkom velesajmu održavaju se bienalni sajmovi Intergrafika,  međunarodni sajam grafičke industrije i papira, te Modernpak, međunarodni sajam ambalaže i pakiranja.

Spoj ovih kompatibilnih djelatnosti  rezultira kvalitetnijom sajamskom ponudom i  većom razinom poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja grafičke industrije, ambalaže i pakiranja.

Na jednom mjestu okupit će se svi značajni svjetski i domaći proizvođači opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja poput Konica Minolta, Roland, 3M, Ricoh, Xerox, Mutoh, Falk&Ross, Trgofortuna, Cron, Fravero, Gea-Dana, Printing Solutions, itd. Njihov nastup na ovim sajmovima pokazatelj je da su Intergrafika i Modernpak najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Stručni program i događanja:

– Mario Barišić: Najnoviji trendovi automatizacije plošnog tiska iz arka na primjeru stroja Manroland Evolution

– Tomislav Ivičinec: Tex-Flex tehnologija

– DIPA CAR WRAP SHOW – oslikavanje vozila vrhunskim 3M folijama

Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

Više na: https://www.zv.hr/sajmovi-7/intergrafika-modernpak/2517

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content