Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Intergrafika & Modernpak

Od 5. do 7. lipnja na Zagrebačkom velesajmu održavaju se bienalni sajmovi Intergrafika,  međunarodni sajam grafičke industrije i papira i Modernpak, međunarodni sajam ambalaže i pakiranja.

Međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira Intergrafika regionalna je smotra suvremenih dostignuća svjetske tehnologije u grafičkoj industriji. Sajam okuplja značajne svjetske proizvođače strojeva, uređaja i pribora za grafičku industriju te industriju papira i kartona kao i pomoćnih materijala i gotovih proizvoda.

Specijalizirani sajam ambalaže i pakiranja Modernpak namijenjen je susretu proizvođača i potrošača – korisnika ambalaže. Okuplja struku iz području proizvodnje i primjene ambalaže te distribucije roba, istovremeno prezentirajući najnovije trendove i inovacije u tehnologiji pakiranja kao i suvremena rješenja za ekološki prihvatljivu ambalažu.

Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

Više na: https://www.zv.hr/sajmovi-7/intergrafika-modernpak/2517

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content