PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Interior Media Book – pregled materijala namijenjenih uređenju interijera

Tvrtka Pako d.o.o. iz Brežica nedavno je tržištu predstavila jedinstveni proizvod na koji su iznimno ponosni. Riječ je o Interior Media Book-u u kojem su na jednom mjestu pokazali široki raspon materijala, njih više od 30, namijenjenih uređenju interijera.

Kako nam je rekao gosp. Grega Šimunovič, vlasnik i direktor tvrtke Pako, riječ je o projektu koji ih je namučio, no krajnji rezultat je impresivan. Tržište je dobilo dosad neviđeni proizvod.

Knjiga je namijenjena projektantima i dizajnerima koji u ruke dobivaju jedinstveni alat kojim mogu ispunjavati želje klijenata. Jedina granica je kreativnost.

Interior Media Book dolazi na tržište u pravo vrijeme jer je interes za mogućnostima koje pruža digitalni tisak u uređenju interijera sve veći.

Naime, poznato je da arhitekti i dizajneri interijera i eksterijera uvijek traže nove materijale te načine i mogućnosti njihove primjene koji donose vizualno bogatstvo i poboljšanje. Danas im u tome znatno pomažu i tehnološke inovacije u mnogim područjima. Jedna od njih je svakako i tisak, posebice digitalni. On svoju primjenu sve više nalazi u dekoracijama gdje bilježi sve veći volumen kod niza aplikacija.

Ovaj projekt tvrtke Pako na najimpresivniji način pokazuje da danas gotovo da nema materijala na koji se ne može otiskivati. Time su i mogućnosti digitalnih dekorativnih aplikacija beskonačne.

Priču o Interior Media Book-u pogledajte u nastavku!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content