PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Iskustva korisnika: snaga HP PageWide pisača

Američka tvrtka Hatteras, Inc, sa sjedištem u Michiganu, na tržištu je prepoznata po tome što proizvodi i isporučuje jedinstvene tiskane i digitalne proizvode za financijski, zdravstveni, marketinški i javni sektor.
Nedavno su svoj strojni park obogatili HP PageWide Web T240 HD pisačem, inovativnim digitalnim strojem za tisak iz arka koji ima mogućnost ispisa valovite ambalaže, velikih naklada komercijalnih aplikacija te sign&display aplikacija.

Uz mogućnost korištenja novih podloga, višestruku fleksibilnost u komercijalnom segmentu, dobili su i veće brzine te poslove koje su prije radili u dvije smjene sada završe za 6 sati.

Njihovo iskustvo i kako radi HP PageWide Web T240 HD pogledajte u videu.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content