Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Isplati li se investirati u latex tehnologiju?

Istražili smo iskustva onih koji su se na to odlučili.

Prilikom odabira pisača za digitalni tisak, tvrtke razmatraju mnoge faktore. Od brzine i kvalitete ispisa, sušenja i rizika ogrebotina, zatim energetske učinkovitosti, vrijednosti za uloženi novac te sve prisutnije svijesti o ekološkoj održivosti. Vizija HP korporacije, kako tvrde, jest stvoriti tehnologiju koja poboljšava život svima te isporučiti proizvode koji pružaju end-to-end rješenja za ispis velikog formata koji je općenito bolji za tiskare i njihove zaposlenike, za krajnje kupce te za okoliš.
Koliko su u tome uspješni i što kažu korisnici HP latex tehnologije, donosimo u nastavku.

Balboa d.o.o. Zagreb, Hrvatska

Odlučili smo se za kupnju HP-a jer je to nastavak priče na HP pisač koji smo imali i bili iznimno zadovoljni. Ima dosta prednosti u odnosu na stari latex, poput bijele boje, kvalitetnijeg otiska, lakše interaktivnosti i mnogo drugih detalja. Preporučili bismo ga svim ozbiljnim tvrtkama koje žele pouzdanost u svom voznom parku.

EVMA d.o.o. Logatec, Slovenija

Doprinos novog HP Latex pisača je u brzini i kvaliteti ispisa. Jedna od ključnih novosti svakako je i smanjena temperatura koja omogućuje ispis na još većem rasponu materijala. Sigurni smo i da tržište prepoznaje ove prednosti. U mogućnosti biti produktivniji, uz maksimalnu kvalitetu i brzinu isporuke prema svojim klijentima.

Haut d.o.o.Split, Hrvatska

Naša djelatnost su vizualne komunikacije, tako da se HP Latex 800W odlično uklapa u naš proizvodni program. S njim planiramo raditi iste poslove kao i do sada, uz maksimalno iskorištenje bijele boje za tisak na neke specijalne materijale. U svakom slučaju, na dobitku smo zbog preciznosti boja, nižih temperatura rada što vodi do preciznijeg tiska kada je riječ o dužini tiska. Zbog povećane brzine ispisa možemo biti još produktivniji.

MEDAN LOA d.o.o. Beograd, Srbija

Odlučili smo se za investiciju u HP Latex 800W jer smo prepoznali vrijednost korištenja bijele boje, povećanu produktivnost i brzinu ispisa. To znači da svoje projekte sada možemo isporučiti još brže, uz maksimalnu kvalitetu. Sve to na širokom rasponu dostupnih materijala koje nudimo svojim klijentima. Sigurni smo i da tržište prepoznaje ove prednosti, a time se i poduzeća dodatno ističu u svojim projektima koje realiziraju s nama.

Print Art d.o.o. Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Budući da se godinama bavimo interijerima, tekstilni printer bio je nešto što smo dugo vremena tražili kako bi upotpunili svoju ponudu. HP Stitch je hibridni printer koji je brzinom i kvalitetom zadovoljio naše potrebe kako za interior decorom tako i vezano uz nadolazeće trendove na lightbox tržištu. Pokazao se i kao perfektan upgrade u kvaliteti i dugotrajnosti tiska u odnosu na naše postojeće latex printere. Zbog svega navedenog možemo ga preporučiti svima koji žele ući na bilo koje tržište tiska tekstila jer zadovoljava apsolutno sve potrebe i izazove na koje možete naići.

O HP Latex 700 i 800 W seriji, s bijelom bojom, razgovarali smo prošle godine s Fortunom Digital. Intervju možete pogledati na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content