Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

IT evolucija događa se sada

Izrazima  kao što su “digitalna transformacija”, “industrija 4.0”, “digitalni ured“ bombardirani smo svakodnevno. Očigledno je da se IT razvija, no znamo li što oni znače i o kakvim je transformacijama riječ te što se to mijenja u načinu poslovanja? Na ta i brojna druga pitanja pokušali su odgovoriti sudionici eventa IT EvolutionNOW kojeg je prošli tjedan u Zagrebu organizirala tvrtka Konica Minolta.

Na samom početku g. Boštjan Kavčnik, CEO Konica Minolte za Sloveniju i Hrvatsku predstavio je ukratko tvrtku i njena glavna područja djelovanja, istaknuvši da će zbog digitalizacije i IT evolucije Konica Minolta svoj budući razvoj zasigurno još dodatno usmjeriti ka IT rješenjima. Kompletnu IT podršku Konica Minolte predstavio je g. Tomaž Bednar, voditelj IT Servica u Konica Minolta Cluster East.

No, jesmo li spremni za IT evoluciju upitao se g. Atle Skjekkelad, stariji potpredsjednik u tvrtki AIIM International te iznio sedam glavnih remetilačkih faktora današanjice. To su: cloud, IoT, mobilne tehnologije, konzumerizacija, demografija, umjetna inteligencija te pravo na privatnost. Zbog svega toga potreba za inteligentnim upravljanjem informacijama, a time i poslovanjem postaje nužnost. U nastavku ovog vrlo zanimljivog eventa, na kojem je bilo oko 120 posjetitelja, svoje case study IT priče iznijeli su predstavnici korporativnog sektora, a radni dio završio je okruglim stolom na temu radno mjesto budućnosti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content