Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fortuna Digital predstavila novi tekstilni printer HP Stitch na konferenciji Print365

Na konferenciji Print365, održanoj prošli tjedan u Zagrebu u organizaciji Print Magazina, Fortuna Digital predstavila je najnoviju tehnologiju tiska na tekstil – tekstilni printer HP Stitch. Posjetitelji su imali priliku uvjeriti se u kvalitetu tiska na različitim vrstama tekstila printano u 1, 3, 4 ili 6 prolaza, a Mateja Žalman, regionalni sales manager iz HP-a upoznala je posjetitelje s najnovijim trendovima u industriji tekstila i objasnila na koji sve način ovaj pisač može zadovoljiti zahtjeve današnjeg tržišta. Ukoliko niste bili u mogućnosti prisustvovati konferenciji, a zanima vas kvaliteta otiska na HP Stitch strojevima, kontaktirajte Fortunu Digital i dogovorite prezentaciju.

Vera Vojtiskova iz Avery Dennisona govorila je o trendovima i mogućnostima uređenja interijera koristeći široki asortiman Avery Dennison folija koje također možete pronaći u ponudi Fortune Digital.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content