Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Izazovi i prilagođavanje suvremenim trendovima u obrazovanju tema Proljetnog simpozija

Zagrebačka Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju održala je početkom 5. mjeseca svoj sada već tradicionalni Proljetni simpozij, ove godine 12. po redu.
Profesore, nastavnike te predstavnike grafičke industrije ugostio je Grafički fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Cilj ovog simpozija je okupiti profesore grafičkih i drugih sektorskih škola te ih informirati i upoznati s trendovima u obrazovnom sustavu, dati im nove i korisne informacije i alate kako bi ojačali svoje kompetencije i bili ukorak sa svim aktualnostima koje utječu i na obrazovni sustav.

Ove godine glavna tema simpozija bila je “Izazovi i prilagođavanje suvremenim trendovima”. U sklopu nje održana su tri zanimljiva i tematski vrlo aktualna predavanja. Da se radi o zaista aktualnoj tematici moglo se vidjeti i po prilično velikom odazivu sudionika. Na samom početku prisutne su pozdravili prof.dr.sc. Klaudio Pap, dekan Grafičkog fakulteta i gosp. Dubravko Deželić, donedavni ravnatelj Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju. Novi ravnatelj škole dr.sc. Mislav Papec bio je spriječen prisustvovati na početku pa se okupljenima zahvalio na kraju, izrazivši entuzijazam vezan uz nastavak tradicije održavanja Proljetnog simpozija.

Stručni dio foruma obogatila su predavanja prof.dr.sc. Lea Mršića koji je govorio o umjetnoj inteligenciji, njenim mogućnostima, alatima i izazovima. Poticajno predavanje o pozitivnom obrazovanju održala je prof.emer.dr.sc. Majda Rijavec, dok je Željka Tihomorivić iz studija Kaligraf, govorila o produkciji ambalaže u digitalnom dobu, odnosno trendovima i prilagodbama koje ćemo, čini se, vrlo brzo morati prihvatiti.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content