Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Izgradnja održive budućnosti: Transformacija poslovanja uz cirkularnu ekonomiju i ERP

Uslijed nestabilnosti na energetskom tržištu i rastućih cijena nafte i plina Europska Unija ubrzava tranziciju prema održivim i obnovljivim izvorima energije. Također,  primjetna potrošnja energije i emisije CO2 u industrijskom sektoru zahtijeva temeljnu digitalizaciju i prihvaćanje održivih rješenja.
Zbog svega toga, portugalska tvrtka Sistrade specijalizirana za razvoj MIS/ERP softvera prvenstveno za industriju ambalaže i etiketa u Beogradu organizira tehnički seminar pod nazivom “Izgradnja Održive Budućnosti: Transformacija Kompanija uz Cirkularnu Ekonomiju i ERP.”

Seminar će se održati 23. 11. 2023. godine, od 15:00h, u hotelu IN Hotel u Beogradu.

Seminar će se fokusirati na digitalnu transformaciju u kontekstu cirkularne ekonomije, pružajući uvid u aktualne izazove i prilike u grafičkoj industriji, kao i uspješne primjere implementacije Sistrade ERP rješenja.
Inače, tvrtka Sistrade ima više od 20 godina iskustva u području razvoja softvera i pružanju konzultantskih usluga te klijente u više od 30 zemalja na 4 kontinenta. Može se pohvaliti i certifikatima za kvalitetu i inovacije (ISO 9001 i NP 4457).

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem linka, na email: [email protected] ili pozivom na +351 226 153 60

Preliminarni program seminara:

15:00   Prijem i akreditacija
15:15   Otključavanje moći utjecajne digitalne transformacije
15:35   Izazovi cirkularne ekonomije u industriji tiska
15:55   Fondovi i grantovi u procesu digitalizacije

16:25   Pauza za kavu

16:45   Uloga ERP-a u cirkularnoj ekonomiji
17:00   Case study: Održiva tiskarska industrija
17:30   Pitanja i odgovori

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content