Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Izrada unikatne luksuzne ambalaže – od tiska do gotovih proizvoda

Igepa Plana – Mimaki
Izrada unikatne luksuzne ambalaže – od tiska do gotovih proizvoda

Poduzeće Igepa Plana Papiri d.o.o., koje u svojoj ponudi ima cijeli asortiman papira za offsetni tisak, papira za digitalni tisak, razne vrste grafičkih kartona i knjigoveških ljepenki, finih papira za ispis na svim vrstama uredskih i kućnih pisača. Prošle godine su krenuli i sa distribucijom strojeva za digitalni tisak japanskog proizvođača Mimaki.
Igepa Plana će na radionicama u Umagu predstaviti plošni UV inkjet ispis i plošno izrezivanje do formata A2. Koristit će UV Mimaki pisač UJF- 6042MkII sa fleksibilnim tintama Mimaki LUS- 120 (CMYK+White+Clear+Primer) te plošni rezač Mimaki CFL- 605RT. Kombinacija ova dva Mimaki uređaja još nije viđena u cijeloj Adriatic regiji. UV pisač UJF-6042MkII je predstavljen svjetskoj grafičkoj zajednici početkom jeseni prošle godine. Izdvaja se od konkurencije po svojoj brzini, vrhunskim karakteristikama LUS- 120 boja koje koristi te po vrlo prihvatljivoj cijeni otiska.
Na svojem štandu će posjetiteljima predstaviti izradu raznih luksuznih ambalažnih proizvoda te izravan ispis na staklo (boce) kao i ispis raznih etiketa sa specijalnim efektima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content