Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Izvrsnost na kvadrat u novoj MMXX2 kolekciji

“Dobro došla 2022., godina izvrsnosti na kvadrat”. Ovako Guandong predstavlja svoju novu kolekciju za 2022. “Vjerujemo da izvrsnost znači pružanje najboljih mogućih alata koji pomažu u rastu poslovanja naših klijenata”, objašnjava Daniele Faoro, voditelj tima Guandong. Zbog toga je Guandong razvio kolekciju inovativnih rješenja i usluga. Iste su dizajnirane da zadovolje najnovije potrebe vizualnih komunikacija i unutarnjeg uređenja. Riječ je o dizajnerskim prijedlozima koji više nisu sadržani u jednostavnom katalogu. Sad dolaze u originalnom radnom alatu namijenjenom svima u lancu opskrbe, od trgovaca do tiskara, arhitekata, instalatera i krajnjih kupaca.

O neprestanom razvijanju poslovanja Guandonga svjedoče brojni novi proizvodi u kolekciji MMXX2. Svi prijedlozi su zapravo podijeljeni prema vrsti aplikacije, čineći pretraživanje jednostavnijim.  Informacije o proizvodu uključuju kratak opis svake stavke, a popraćene su fotografijama dovršenih projekata, tehničkim informacijama i informacijama o mogućnosti ispisa te certifikatima. Na svakoj stranici QR kodovi omogućuju pristup dodatnim informativnim listovima, savjetima, cjenicima i fotografijama, stvarajući još bolje multimedijsko iskustvo.

S.O.S.TAINABILITY je i dalje in

U kolekciji MMXX2 postoje mnoga područja posvećena konceptu S.O.S.TAINABILITY, a moguće je preuzeti Guandongov posebni Green Revolution Manifesto. Ovaj pristup ne uključuje samo predanost razvoju reciklabilnih materijala, već i ekološki prihvatljive aktivnosti. Među novim zelenim proizvodima koji su prvi put uvršteni u kolekciju, tu je Dotty Satin, film za dekoraciju stakla i stvaranje privatnosti s točkastim ljepilom i oslobađanjem zraka (tehnologija Scarico d’Aria®). Izrađen je od 74% recikliranog PVC-a. Drugi uvršteni proizvod je TAP (poliesterska ljepljiva tkanina), sada također dostupan u recikliranoj verziji za unutarnje uređenje ili u verziji za podne aplikacije.

Zatim tu su Naomi tkanine, s novom recikliranom poliesterskom pređom kompatibilne sa sustavima za digitalni tisak na tekstil koji koriste pigmentnu tintu, kao što je CreO. Ova kombinacija omogućit će stvaranje jednog od najodrživijih rješenja u današnjoj panorami vizualne komunikacije, štedeći gotovo 5000 litara vode na svakih 1000 linearnih metara potpuno recikliranog tiskanog proizvoda.

Za upotpunjenu ponudu tu je i proizvod Réclame!®. Radi se o novoj usluzi koja proizvodi video i interaktivni sadržaj, kombinirajući multimedijske vizualne alate i digitalne dekoracije. “Postoje tvrtke koje radije koriste multimedijske sustave kao što su monitori umjesto tradicionalnih naljepnica za prozore ili roll-up-ova. Širenjem ovog asortimana premošten je jaz između analognog i digitalnog s rješenjima za video sadržaj kao što je SkIn, za interaktivne zaslone i VideoWally, pozadinu 4.0..

Guandong kolekcija MMXX2
Inovativni marketinški alati za još bolje iskustvo

Nova kolekcija MMXX2 dolazi uz inovativne marketinške alate koje je Guandong lansirao tijekom prošle godine. Jedan od najpopularnijih su džepne knjižice uzoraka veličine 14×24 cm, koje kupci mogu dodirnuti kako bi otkrili neke od Guandong mogućnosti. Zatim tu je i Guandong aplikacija koja dolazi na 5 jezika. Dodatno je optimizirana da bude još jednostavnija za korisnika, nudi ogromnu galeriju slika i videozapisa koji ilustriraju mogućnosti primjene različitih materijala.

Na kraju, kolekcija MMXX2 nudi pregled Guandong portfelja: od stvaranja odjela Mr Magnus i stvaranja mreže komplementarnih tvrtki, kao što su Oniion i G5 Factory, sve do usluga savjetovanja koje se nude arhitektima, dizajnerima, grafičkim studijima i krajnjim korisnicima. Kolekcija se usredotočuje na obuku i kulturalizaciju cijelog lanca opskrbe. To dokazuje i Guandongova stalna prisutnost u prostorima za sastanke za komunikaciju i dizajn, kao što su Decor Lab u Milanu i Nod Maker Space u Bukureštu. Iz Guandonga su objavili i nedavni ulazak u prestižni Retail Institute, predstavljajući jedinog proizvođača plastičnih materijala.

Kontakt:

Guandong Italia Srl
Phone +39 02 89785988
[email protected] – www.guandong.eu

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content