PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Jeste li upoznali brend Elgrav?

Iako je Elgrav novo ime na grafičkom tržištu, iza njega stoji tradicija dulja od dva desetljeća. Elgrav je brend koji se nalazi u vlasništvu dobro poznate zagrebačke tvrtke Klio d.o.o., najpoznatije po prodaji repromaterijala i strojeva za graviranje. Njihova se djelatnost sastoji od prodaje strojeva i kompletnih rješenja za lasersko graviranje, strojeva za direktni UV tisak, pečata, repromaterijala i pribora za izradu natpisnih ploča, reklama i putokaza, te promotivnih artikala i ID bedževa namijenjenih za personalizaciju.

Tvrtka Klio u svom asortimanu, uz repromaterijal i strojeve namijenjene grafičkoj industriji ima i veliki izbor materijala i opreme za plastifikaciju metala. „Ovaj segment našeg asortimana je često zbunjivao posjetitelje naše web stranice. Iz tog razloga smo odvojili ove dvije djelatnosti u potpuno različite stranice koje će sada osigurati bolju informiranost naših kupaca“, komentirao je vlasnik tvrtke, g.Leon Mjeda.  

Colop_Epilog

Neki od najpoznatijih brendova za koje su zastupnici su: Lotus Laser Systems, Epilog Laser, Rowmark, Direct Color Systems, Colop i mnogi drugi.

Za sebe kažu sljedeće: „Naša vizija je biti neizostavan partner domaćim tvrtkama u distribuciji proizvoda, repromaterijala i pružanju usluga u njihovim djelatnostima.“

Široku ponudu njihovih proizvoda provjerite OVDJE.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content