Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Jeste li vidjeli ROQ You – automatski stroj za sitotisak?

Stroj za sitotisak mora biti robustan, brz, pouzdan i precizan. ROQ You je sve to i više.
Prvi put na nekom od sajmova u organizaciji Print Magazina, u Ljubljani na sajmu Print21 & PromoDays bio je izložen sitotiskarski karusel – ROQ You P10M.
Predstavila ga je američka tvrtka ROQ, čija rješenja kod nas distribuira tvrtka STH. Na sajmu su predstavili rješenje s 10 stanica i 6 boja. Kako nam je rekao gosp. Sasa Zarkov, sales manager, to je kada su u pitanju ROQ rješenja entry level model.

Ovaj automatski stroj za sitotisak dizajniran je da bude izuzetno jednostavan za korištenje. Opremljen je softverom koji omogućuje upravljanje svim funkcijama sa središnje ploče.
Veličina ispisa na pokazanom modelu je 450x550mm te na sat može napraviti oko 800 do 900 komada majica. To, kaže, ovisi o brzini i spretnosti operatera.
Ostali industrijski modeli imaju do 20 stanica, maksimalno 18 boja ispis veličine do 700x1000mm.  

ROQ You P10M pokazan u Ljubljani radio je sa silikonskom bojama. Silikonska boja vrsta je ekološki prihvatljive boje za sitotisak. Uglavnom se koristi u tekstilnoj tiskarskoj industriji. Vrlo je dobra zamjena za tradicionalnu boju za sitotisak na bazi ulja koja više ne doseže traženi eko standard.

No, osim automatskih strojeva za sitotisak, od kojih su neki od modela prisutni u i našoj regiji, u tvrtki ROQ vrlo intenzivno razvijaju i strojeve za digitalni tisak koji sve više ulazi u modnu industriju.

Kratki intervju s gosp. Zarkovim pogledajte u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content