Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Jim Miller- pobjednik World Wrap Master natjecanja

Jim Miller- pobjednik World Wrap Master natjecanja

Ovogodišnja World Wrap Master nagrada odlazi u SAD, Jim Milleru, vlasniku poduzeća Millers Decals. Natjecanje World Wrap Master je održano u Amsterdamu u sklopu FESPA Digital 2016.

Sponzori natjecanja su bili Avery Dennison i Mimaki. U četiri dana natjecanja svoje vještine je pokazalo 28 natjecatelja iz 15 zemalja. Prva dva dana je održano natjecanje European Wrap Master, a treći i četvrti dan je održano natjecanje za titulu najboljeg wrap majstora na svijetu. Svjetska završnica Wrap Masters natjecanja je održana u petak, 11.03.2016. Nagradu od 1250€ za drugo mjesto je odnio Ruan Greeff iz Južnoafričke Republike (Wrap Master Africa 2015) a Michael Szwacki iz Velike Britanije je osvojio treće mjesto i 750€ nagradu. Uz novčane nagrade su osvojili i poklon pakete sponzora.

Prvonagrađeni Jim Miller je osvojio 2500€ nagradu. Osim novčane nagrade, pobjednik će dobiti i veliki globalni medijski publicitet te svjetsku prepoznatljivost koje donosi ovo natjecanje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content