Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Još bolja vizualna rješenja uz Massivit 3D 

Massivit 3D Printing Technologies najavio je proširenje portfelja s još jednim novim 3D pisačem. Riječ je o modelu Massivit 1500 Exploration koji omogućuje ispis različitih veličina, a sve s ciljem da tvrtkama otvori put ka novom izvoru prihoda.

Uvođenjem 3D tiskanih modela ili poboljšanjem postojećih 2D aplikacija pružatelji usluga tiska mogu proširiti svoj portfelj proizvoda te ponuditi inovativne aplikacije za kojima će se svi okretati.  To uključuje POP / POS displaye, osvijetljene reklame te kalupe visoke izdržljivosti pogodne za  termoformiranje i korištenje u maloprodaji, oglašavanju, industriji zabave, uređenju interijera, itd. Zahvaljujući korištenju vlastite jedinstvene tehnologije tiska – Gel Dispensing Printing, Massivit 1500 može brzo proizvesti lagane, šuplje komade do visine od 1,45 m, koji se mogu spojiti kako bi se napravio model bilo koje veličine ili zaslon. Riječ je o rješenju koje znači vizualnu komunikaciju neke nove generacije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content