Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Još jedno uspješno izdanje DA! – Digitalnih Aplikacija

Digitalne tiskarske tehnologije privukle su prošli vikend u Vrdnik (Srbija) velik broj posjetitelja, njih više od 350, na drugi po redu event DA!-Digitalne Aplikacije, koji se u organizaciji Print Magazina 16. i 17. 3. održavao u etno hotelu Vrdnička Kula.

Svoju raznoliku ponudu vezanu uz tisak suvenira, promotivnih proizvoda, ambalaže, etiketa, tekstila, t-shirta… predstavili su renomirani svjetski i regionalni proizvođači i ponuđači grafičkih tehnologija i rješenja – Epson, Oracal Polikarbonati, Symbol Grupa, Fortuna Digital, Sitotehnika, PrintPro, NS Grafoprom, Professional Printing Solutions, Everest, Car Foil shop i Multiprint.

Među bogatom ponudom, svatko je uistinu mogao pronaći rješenje po svojoj mjeri.

Uz izložbeni dio, svi izlagači i posjetitelji imali su priliku prisustvovati i predavanjima renomiranih stručnjaka i vrsnih poznavatelja grafičke industrije i s njom povezanih grana.

Nemanja Kašiković s Fakulteta tehničkih nauka govorio je o trendovima i kretanjima u grafičkoj industriji te iznio podatke koji pokazuju da mjesta strahu za print nema, što je u svom predavanju potvrdila i Begona Giralt, direktorica marketinga za EMEA regiju u tvrtki HP Indigo zadužena za segment komercijalnog tiska, pokazavši to zorno na tržišnim udjelima tri najveća svjetska proizvođača ofsetnih strojeva.

Gojko Vladić također s Fakulteta tehničkih nauka govorio  je o dizajnu malih promotivnih proizvoda, a odlično predavanje prvog dana održao je i Aleksandar Jovanović iz tvrtke Oracal Polikarbonati, odmaknuvši se od tehnologije i govoreći o tome zašto treba ići na sajmove. Kako je rekao, morate biti prisutni i viđeni, klijenti to cijene.

Predavanja drugog dana najvećim su dijelom bila vezana uz dizajn, brending, kreativan pristup prodaji i poslovnim idejama, a održali su ih Nenad Đorđević iz tvrtke Oracal Polikarbonati, Dejan Stevanov iz Symbol Grupe, Nebojša Babić, vlasnik Orange studija te Branko Đaković konzultant u tvrtki TomatoTomato Communicaton.

Uz predavanja, tijekom oba dana odvijalo se i prvo natjecanje u car wrappingu. Snage je odmjerilo 14 natjecatelja pod budnim okom sudaca Blaža Prebega i Manfreda Ratajczaka. U finale su ušli Igor Miladinović i Predrag Aćimović, koji je uz malu bodovnu razliku na kraju postao pobjednik prvog regionalnog natjecanja Adria/Balkan Wrap Star.

Uz posao, bilo je prilike i za druženje, ples, pjesmu i smijeh, a kako to izgleda u društvu dragih partnera i prijatelja najbolje svjedoči natpis otisnut na jednoj  t-shirt majici u subotu ujutro, „što je bilo u Vrdniku, ostaje u Vrdniku!”  Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content