Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Još se stignete prijaviti na dizajn natječaj – Better with Less

Tvrtka Metsä Bord, renomirani svjetski proizvođač vrhunskog kartona, najavila je posljednji poziv za dizajn natječaj Bolje je s manje – Dizajn izazova (Better with Less – Design Challenge). Svi zainteresirani prijave mogu slati do 1. 12. 2022.

Better with Less – Design Challenge 2022. poziva sve dizajnere i studente dizajna diljem svijeta da dizajniraju zero-waste ambalažu budućnosti.
Žiri kojeg čine renomirani stručnjaci za dizajn ambalaže u potrazi je za lakšim, pametnijim i cirkularnijim rješenjima za neke od najčešćih potrošačkih pakiranja. Ističu da žele otkriti sve vrste inovativnih, funkcionalnih rješenja za ambalažu koja kao polazište za dizajn koriste kružno gospodarstvo. 
Žiri će nagraditi tri najbolja zero-waste dizajna ambalaže s nagradama od 10.000, 3.000 i 2.000 eura. Za studente postoji dodatna nagrada – stažiranje u centru izvrsnosti tvrtke Metsä Bord u Finskoj.

The Better with Less – Design Challenge je inicijativa koja nadahnjuje dizajnere ambalaže diljem svijeta s ciljem kreiranja inovativnih rješenja koja smanjuju utjecaj ambalaže na okoliš. Prošlogodišnji dizajn natječaj nadahnuo je sudionike iz 28 zemalja koji su predstavili svoja ekološki odgovorna ambalažna rješenja. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content