Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Još se stignete prijaviti za FESPA Awards 2023.

FESPA sa zadovoljstvom najavljuje povratak svog već tradicionalnog natječaja FESPA Awards 2023. FESPA Awards ove će godine ponovno biti sastavni dio glavnog događanja – FESPA Global Print Expo-a.
Podsjećamo, FESPA se ove godine održava od 23. do 26. 5. Münchenu.

Stoga, ukoliko želite prijaviti svoje radove u jednu od 18 kategorija požurite! Rok za prijavu je 25. 1. 2023.

FESPA Awards slave postignuća tiskara i signage proizvođača iz cijelog svijeta. Cilj je pokazati i prepoznati njihove tehničke vještine, kreativnosti i inovativnosti.
Iz FESPA-e ističu kako svake godine na natječaj pristiže stotine izvanrednih prijava. Ocjenjuje ih i uvrštava u uži izbor FESPA stručno povjerenstvo.
Svi pristigli radovi bit će izloženi na ovogodišnjem sajmu FESPA. Odlična je to prilika za posjetitelje da i sami pronađu inspiraciju.  

Sve pristigle prijave automatski ulaze u utrku za nagradu u tri dodatne kategorije: People’s Choice Awards, the Best in Show Award te Nagradu sudaca za inovaciju i održivost. Sve to, otvara dodatnu šansu da se nađete među pobjednicima.

Uz to, vaša će prijava za People’s Choice Awards biti prikazana i online što je prilika da promovirate svoj rad i potaknete svoju zajednicu i klijente da glasaju za vas.
Činjenica da će vaš rad vidjeti više od 15 tisuća posjetitelja iz Europe i svijeta, koliko ih se očekuje u Münchenu, dodatni je benefit za pronalazak novih kupaca.

Sve o prijavama na FESPA Awards 2023.pronađite na linku.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content