Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Jwei predstavio TB09 za još brže i preciznije digitalno rezanje

Jwei rezači već su dobro znano ime na tržište naše regije. U njihovu kvalietu i mogućnosti uvjerili su se brojni korisnici. Upravo iz tog razloga u tvrtki Jwei ne miruju. Na razvoju i unaprjeđenju neprekidno se radi. Pokazali su to i na ovogodišnjem sajmu FESPA u Münchenu gdje su u suradnji s tvrtkom Igepa Pako europskom tržištu predstavili novi digitalni flatbed rezač, model Jwei TB09.
Riječ je o modelu koji koristi iste alate kao i prijašnji modeli. Ono što je novo, kako nam je rekao gosp. Milan Lazić, iz tvrtke Igepa Pako, je procesor što omogućava još brže procesuiranje podataka te automatski i veće brzine rezanja. TB09 postiže brzinu od 1,5m/s.

Na FESPA-i je izložen model s top kamerom, koja svoju primjenu, prije svega, pronalazi u segmentu rezanja tekstila. Top kamera funkcionira tako da prepoznaje konturu oko objekata koji se režu. Softver automatski prepoznaje reznu liniju na osnovu slike koju napravi kamera. Proces rezanja na ovaj način ubrzava se dva puta.    

TB09 namijenjen je za korištenje kod svih fleksibilnih materijala iz Viscom segmenta te svih krutih materijala. To su dakle, PVC folije, papir, PVC ploče, polikarbonatne ploče, akrilni materijali, polipropileni itd.  

Što se tiče profila kupca kojima je namijenjen TB09, kako nam je rekao gosp. Lazić, radi se prije svega o tvrtkama koje već imaju ugled u grafičkoj industriji, koje žele dodatno ubrzati proizvodnju te povećati preciznost i kvalitetu konačnih proizvoda.   

Više o novom, unaprijeđenom rezaču saznajte u kratkom Print Report video intervjuu na Print Magazin You Tube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content