Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Radionica o programima sufinanciranja u grafičkoj industriji

Sufinanciranja putem različitih fondova nisu novost za grafičku branšu. Podaci s tržišta pokazuju da je grafička industrija prilično dobro upoznata s ovim natječajima te da je dio tiskara već iskoristio ovu priliku kako bi unaprijedili poslovanje.
U želji da mogućnosti sufinanciranja iz raznih fondova približimo što širem dijelu grafičke zajednice, Print Magazin organizirat će dvije radionice posvećene upravo ovoj temi.

Prva radionica „Programi sufinanciranja u grafičkoj industriji“ namijenjena je slovenskom tržištu i održat će se u četvrtak, 27. 1. u Ljubljani, Športna hiša, Dvorana 18, BTC, Moskovska ulica 10 (od 10 do 13h).
Osim uživo, radionicu će biti moguće pratiti online (putem Zoom platforme).

Što vas očekuje?


Na radionici će biti predstavljeni različiti modeli sufinanciranja i natječaji koji su u ovom trenutku raspoloživi slovenskim tiskarima. U program će biti uključeni konzultanti, predstavnici financijskih ustanova, Ministarstva gospodarstva te dobavljači tehnologija.
Na radionici će biti predstavljeni i sudionicima na licu mjesta dostupni predprojekti s tehnologijama već prilagođenim raspisanim natječajima.


Tehnologije predstavljene u predprojektima bit će:
– digitalna linija za proizvodnju proizvoda iz valovitog kartona
– uvođenje digitalnih tehnologija u proizvodnju odjeće i kućnog dekora
– digitalna linija za proizvodnju kartonske ambalaže
– linija za proizvodnju luksuzne ambalaže
– implementacija linije za proizvodnju personalizirane ambalaže
– proizvodnja primarne i transportne ambalaže
– linija za digitalno oplemenjivanje araka u ofsetnom pogonu.

Radionica je namijenjena: tiskarama, ambalažnoj industriji, svim industrijama koje u svojim pogonima imaju implementirani tisak.

Dostupno je desetak različitih programa sufinanciranja koji osiguravaju iznose od 5 tisuća pa do 12 milijuna eura. Iznos sufinanciranja ovisi o veličini tvrtke, a sredstva je moguće koristiti za kupovinu strojeva i opreme, softvera, infrastrukturu, edukaciju, marketing, zapošljavanje, otvaranje predstavništva, certificiranje…

S obzirom na iznose, vjerujemo da se isplati iskoristiti ovu priliku te se opremiti rješenjem za unaprjeđenje poslovanja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen.
Da biste rezervirali svoje mjesto na radionici, potrebno je samo poslati ispunjenu prijavnicu.

Važno! Radionica će biti organizirana prema pravilima NIJZ, a sudjelovanje je dozvoljeno samo osobama koje zadovoljavaju PCT kriterije.

Radionica se organizira u suradnji s Obrtno-podjetniškom zbornicom Slovenije, Sekcija grafičara.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content