Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kako naljepnicom povećati vrijednost proizvoda

Ana Marošević Dolovski je vodeći stručnjak na području samoljepljivih materijala koji se koriste u grafičkoj industriji. Rođena je u Zagrebu 1979. godine. Završila je Grafički fakultet u Zagrebu gdje upisuje i poslijediplomski studij. Po završetku fakulteta započinje svoj radni staž u Radin Grafici, gdje radi kao član prodajnog tima. Pokriva prodaju cjelokupnog grafičkog asortimana (papira i repromaterijala) za sve tehnike tiska, sa posebnim fokusom na narrow web tisak i materijale. Područje interesa su joj samoljepljivi materijali, njihova primjena, korištenje i razvoj. Sudjeluje na brojnim seminarima, tehničkim edukacijama, radionicama i sajmovima.

Kroz predavanje, sudionicima će pokušati približiti važnost etikete kod prodaje i plasmana proizvoda, zašto etiketa prodaje proizvod te što sve etiketa može dati proizvodu kao dodatnu vrijednost.

POKROVITELJ PREDAVANJA: HRVATSKA UDRUGA SITOTISKARA

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content