Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kako nam je bilo na sajmu Print21 u Beogradu – Dan 2.

Podsjetnik na tek završeni sajam Print21 Beograd najbolja je pozivnica za nadolazeći sajam Print21 u Zagrebu.

Prošlog tjedna smo vam kroz kratke video intervjue s izlagačima pokazali što su predstavili  Konica Minolta, Difol, Igepa Cartacell, New Name, Sitotehnika i Symbol Groupa.

Na Print Magazin YouTube kanalu u novom videu donosimo razgovore s predstavnicima tvrtki Toscana Systems, Oracal Polikarbonati, Fortuna Digital, Xpro, Biroeksim te Everest-Epson i Everest-StarJet.

Svoju ponudu predstavilo je, dakle, ukupno 13 tvrtki, na čijim su se štandovima mogla vidjeti uistinu raznolika rješenja. Od digitalnih produkcijskih pisača, preko latex i UV pisača i rezača, DTG i DTF pisača, termo preša, print&cut rješenja, eco solventnih pisača, do UV flatbad  rješenja, digitalnih doradnih rješenja i softverskih ERP sustava.  

Teško je izdvojiti za što je vladao najveći interes. Tekstil je posljednjih godina u fokusu mnogima, posebice DTG i DTF pa je interes za ovaj segment razumljiv. Posebno iz razloga jer je na sajmu bilo od entry level do pravih industrijskih rješenja.
Produkcijski pisači iz arka koje odlikuje odlična kvaliteta otiska, sve veća brzina ispisa i širina medija, također su privlačili posjetitelje. Interes za pisače velikog formata, segment koji je možda i najviše pogođen pandemijom, također pokazuje da stanje ipak ide na bolje. Sve veći interes tiskari pokazuju i za softverska rješenja jer donose značajne benefite poslovanju.
Sve u svemu, Print21 ponovno je dokazao da su usko specijalizirani sajmovi s ciljanom publikom prijeko potrebni grafičkoj branši.


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content