PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kako odabrati ekonomičan i pouzdan laserski rezač?

Tvrtka Repro-grav na tržištu je već dugi niz godina, a bave se distribucijom repromaterijala i strojeva za graversku industriju. S brendom Trotec svoje su poslovanje proširili i na reklamnu industriju.

Trotec svoj proizvodni asortiman gradi u tri osnovne linije proizvoda.
RayJet laseri su pouzdani i ekonomični laseri koji su cijenom vrlo konkurentni na tržištu. Ova linija laserskih rezača/graverki namijenjena je malim obrtničkim radionicama, print shop firmama s više poslovnica i početnicima. S dimenzijama zadovoljavaju mnoge obrtničke pogone u proizvodnji pečata, manjih reklamnih tabli, suvenira i promotivnih proizvoda. Vrlo su popularni u školama zbog pristupačne cijene i širokog raspona mogućnosti koji omogućuje obradu materijala od papira preko polimera, drva pa sve do stakla.

Nedavno je na tržište puštena linija pod brendom Trotec Q serija. Ovo je srednji proizvodni rang lasera, namijenjen ozbiljnim grafičkim pogonima koji trebaju pouzdan i brz laserski rezač i graverku. Radna ploha ove serije za sada se kreće od 1030x630mm do 1300x900mm, koristi CO2 tehnologiju izvora laserske zrake, a izvor može biti DC staklena laserska cijev ili RF keramička laserska cijev ili obje u najvećem stroju.

Vrh austrijskog proizvođača je linija Trotec Speedy. Korištenjem vrhunskih komponenti i naprednog softvera, seriju Trotec Speedy krasi epitet najbrže graverke na svijetu. Kupci ove serije laserskih rezača/graverki profesionalci su iz grafičke industrije koji traže uređaj koji može njihovu proizvodnju pratiti 24 sata na dan bez kompromisa u pogledu kvalitete, brzine i pouzdanosti uređaja.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte tvrtku Repro-grav d.o.o.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content