Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kako profitirati na tržištu dekorativnog tiska?

Dizajn interijera jedan je od najkreativnijih i najzanimljivijih sektora dizajnerske industrije, sa širokim rasponom ponude, rješenja i mogućnosti. I dok su proizvodi kao što su jastučnice, posteljina i zidne obloge još uvijek među najpopularnijim tiskanim proizvodima kada je riječ o korištenju grafičkih tehnologija u dizajnu interijera, grafičari i dizajneri sve češće i sve više rade kako bi došli do čitavog niza novih ideja i tako pomaknuli granice tiska i njegovih mogućnosti.

Događanjem kao što je Decora Print, želja nam je kod domaćih pružatelja i korisnika usluga tiska također pomaknuti granice i napraviti iskorak u realizaciji novih ideja i poslovnih uspjeha.

Cilj Decora Printa, koji se od 28. 2. do 3. 3. 2018. održava u Spaladium Areni (u sklopu sajma Gast) je upoznati hotelijersko- turistički i HoReCa sektor s rješenjima grafičke industrije koji će im pomoći unaprijediti prisutnost i predstavljanje na tržištu te ih izdvojiti od konkurencije, a grafičarima pokazati kako na najbolji mogući način iskoristiti mogućnosti ovog segmenta tržišta.

A da mogućnosti ima, pokazuje i interes izlagača koji će tijekom 4 dana predstaviti najbolje u segmentu dekorativnih aplikacija, tiska promotivnih materijala, t-shirta i suvenira.  Svoju ponudu i rješenja predstavit će:

Pako d.o.o. – predstavit će Rolandov pisač LEF za tisak na krute materijale (plastika, staklo, keramika, metal), namijenjene proizvodnji suvenira i promotivnih materijala; t-shirt pisač Brother GTX, a posjetitelji će moći vidjeti i Nanodiy tehnologiju tiska na tekstil.

Epson – predstavit će svoja rješenja namijenjena profesionalnom tisku i tisku velikih formata te posebne strojeve iz proizvodnih grupa Signage, Sublimacija, Photo i Color Label; na Decora Printu predstavljat će ih tvrtke zastupnici Dit d.o.o, Zinam d.o.o. i Subligo d.o.o.

Europapier – predstavit će dekorativnu liniju materijala kao što su: dekorativne tapete, folije za zidove, tekstilne naljepnice za zid, Flex i Flock materijali za termalni transfer, pjeskarenu foliju te dizajnerski papiri iz standardne ponude.

Eurocoop – kao poduzeće koji se bavi veleprodajom uredske opreme i papira, iz svoje ponude predstavit će: Ricoh L4160 latex, Ricoh Ri6000 DTG, Pretreatment uređaj Shulze, Ricoh Pro C5200s produkcijski uređaj te Graphtec CE6000-40 vinyl cutter.

Falk&Ross – kao renomirani paneuropski distributer promotivnog tekstila predstavit će širok spektar proizvoda vrhunskih međunarodnih brendova kao što su B&C, Fruit of the Loom, Gildan i mnogi drugi te SG Footprints, platnene cipele na koje je moguće otiskivati.

Fortuna Digital – posjetiteljima će predstaviti HP Latex pisač s kojim ulazite u svijet digitalnog tiska u potpuno novom segmentu. Wallpapiri, canvas platna, naljepnice za namještaj i mnoštvo drugih ideja, samo su neki od razloga zašto posjetiti njihov štand.

Grafika Plus – predstavit će digitalne transfer papire za različite pisače kao i flex folije proizvođača Siser i Politape; u ponudi će imati papire za sublimacijske pisače, solventne pisače, cmyk laserske pisače i ono što koristi sve više tiskara, papire za bijeli toner za OKI white pisače.

Graphic Center– predstavit će mogućnosti digitalnog T-shirt tiska, odnosno tiska na tekstil iz role vezanog uz dizajn interijera te razne kućne dekoracije; moći ćete vidjeti i tisak na suvenire, razne promotivne materijale, tapete, laminirana stakla te na razne druge fleksibilne i pločaste materijale.

Igepa Plana – predstavit će tri izuzetno zanimljiva uređaja iz Mimakijeve ponude, široko primjenjivih u sferi dekorativnog i promotivnog tiska – plošni pisač Mimaki UJF-3042 MkII EX, plošni rezač Mimaki CFL-605RT te print&cut model UCJV300-160.

Klio – posjetiteljima će predstaviti Epilog Laser, model Fusion M2 32 s dvostrukim laserskim izvorom; CO2 i Fiber, opremljen s kamerama za pozicioniranje pri rezanju te UV flatbed pisač opremljen bojama za tisak na sve materijale (DTS/DTG).

Zona Tri – predstavit će se sa širokim rasponom tekstilnih reklamnih proizvoda proizvođača Gildan, Sol’s, Anvil, Kariban, Regatta. Uz široki raspon radne odjeće, prezentirat će primjenu aplikacija na proizvode iz svoje ponude pomoću tehnologija sitotiska, termotiska, sublimacijskog tiska i štika.

Skripta tisak – predstavit će sa segmentom koji se odnosi na uređenje interijera i to metodom sublimacije. Tu spada dekorativni tisak (jastučnice, zavjese,stolnjaci, razni podmetači, tekstil za tapeciranje namještaja…), tisak na tapete, canvas platna te promotivni materijali.

Og Grafika – posjetiteljima će se, uz ostali proizvodni asortiman, predstaviti s personaliziranim promotivnim proizvodima od papira tzv. custom made proizvodima.

Tuplex – predstavit će sa sa širokim asortimanom pločastih materijala za reklamnu i dekorativnu industriju. Predstavit će veliki izbor najčešće korištenih pjenastih ploča pripremljenih za direktni digitalni tisak, raznih boja i debljina te plexiglas ploče.

Linea design&print – posjetiteljima će predstaviti nove displej sustave, opremu za označavanje u hotelima, zidne obloge, tapete te folije za uređenje izloga.

Terramedia – predstavit će novu kolekciju tekstila iz ugostiteljskog asortimana, konobarske košulje, pregače, kuharske bluze, kape..

Ibis-Alpha – predstavit će se s nekoliko modela termo preša, uključujući najprodavaniji model, Alphathor Promiac;  uz veliki izbor termo preša, u Splitu vas očekuje i široka ponuda konturnih rezača folija.

Kartular – predstavit će rješenja za dekorativni tisak tapeta i tekstila iz role te tisak na suvenire, promotivne materijale i slike. U svojem asortimanu nude i tisak etiketa, raznih ulaznica i naljepnica iz role kao i dekorativni tisak na keramičke pločice

Screenz – tvrtka je specijalizirana za najam i postavljanje luksuznih mobilnih outdoor i indoor LED ekrana površine 8m2. Riječ je o ekranima koji nude visokokvalitetni digitalni prikaz reklama, kratkih animacija i promotivnih banera, čija je primjena vrlo široka.

 

Izložbeni dio bit će upotpunjen i stručnim predavanjima, a za sve posjetitelje ulaz je besplatan. Potrebno je samo registrirati se!

 

Vidimo se u Splitu!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content