Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

KBA – 3000m2 na DRUPA-i

Pod motom „Dodaj još KBA u svoju svakodnevnicu“, Koenig&Bauer grupa će se i ove godine na 3000m2 predstaviti na DRUPA-i 2016.

Tisak je neizostavni dio našeg svakodnevnog života. Veliku ulogu na tržištu tiska igra Koenig&Bauer grupa (KBA) sa svojim širokim rasponom tehnoloških mogućnosti za razna tržišta ispisa, uključujući tisak novčanica, višestruka rješenja za pakiranje, te tisak časopisa i novina.

Predsjednik KBA grupe, g. Claus Bolza Schunemann kaže kako zajedno sa svojim klijentima žele svijet učiniti ljepše „obojenim“.

„Mi s visokom razinom preciznosti prenosimo otisak na široku paletu svakodnevnih proizvoda. Želimo poduprijeti ovu tvrdnju našim motom na DRUPA-i 2016., i na našem sajamskom štandu dokazati da u današnje vrijeme riječi „tisak“ i „digitalni“, idu ruku pod ruku.“

KBA konstantno razvija dodatne mogućnosti iz postojećih, digitalnih podataka. Prvi će rezultati biti predstavljeni na sajmu u Dusseldorfu. Također, KBA želi predstaviti pisače s proširenim mogućnostima usluga. Naglasak je ovdje na performansama, pouzdanosti, kvaliteti i ekonomičnosti.

KBA 4.0. je strategija tvrtke koja će klijentima pružiti veće i isplativije iskorištavanje tehnologije povećanjem digitalizacije te novim proizvodima i uslugama.

www.kba.com

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content