Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Klio na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Od 10. – 14. 4. 2018. godine u Mostaru se održava Međunarodni sajam gospodarstva koji se smatra najznačajnijom gospodarskom manifestacijom na području Bosne i Hercegovine, ali i regije. Tvrtka Klio d.o.o. Lukavac će također izlagati na ovom sajmu i to u centralnom dijelu paviljona 2.

Kao zastupnik brojnih brendova, na sajmu u Mostaru posjetiteljima će predstaviti UV LED flatbed pisače DTG/DTS (2 pisača u jednom), proizvođača Direct Color Systems. U Mostaru će premijerno biti predstavljen i pisač 1024UVMVP6a koji ima mogućnost tiska na svim vrstama materijala uključujući i majice. Nadalje, tvrtka Klio d.o.o. će predstaviti i lasersku graverku – VLS 2,30

Osim ovih uređaja posjetiteljima će prezentirati repromaterijale i uređaje ostalih brendova koje zastupaju, a to su: Colop – automati i repromaterijali za pečate, Rowmark – graverske plastike i oprema za graviranje, Klio promo – poslovni pokloni i promo artikli, Photocentric – fotopolimeri i oprema i 3M – ljepila i trake.

Djelatnici tvrtke Klio d.o.o. Lukavac Vas pozivaju da ih posjetite na njihovom štandu i uvjerite se u široki asortiman i kvalitetu njihovih proizvoda.
Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content