Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Automatizacija, ambalaža i komercijalni tisak teme zanimljivog panela u Ljubljani

Industrija tiska kada je u pitanju razvoj ne miruje. Posljednjih desetljeća doživjela je značajnu evoluciju, a na tom putu iskristalizirala su se pojedina područja kao ključni akteri u oblikovanju budućnosti i poslovnog uspjeha.  
Među njima se, tisak ambalaže, automatizacija, komercijalni tisak i tisak tekstila ističu kao posebno dinamični. Njih i nadolazeća drupa, koja je predvodnik u otkrivanju i promicanju trendova, označava kao ključna.

Vođeni idejom da tiskare u našoj regiji upoznamo s trendovima, kretanjima i razvojnim smjerom grafičke industrije u navedenim područjima, a kao svojevrsni uvod u sajam drupa, organiziramo panel rasprave na temu „Ključna područja koja pokreću industriju“ u tri grada u regiji.  
Prvi panel održan je u Novom Sadu u sklopu sajma Print21, drugi vas očekuje ovaj tjedan u Ljubljani, a treći 17. i 18. 4. u Zagrebu u sklopu sajma Print21.

Ambalaža, automatizacija i komercijalni tisak pokreću tržište

Pozivamo vas stoga da u četvrtak, 7. 3., u Ljubljani u razgovoru s liderima grafičke industrije u Sloveniji doznate u kojem smjeru ide razvoj ovih područja te kako se najbolje pripremiti za vrijeme koje dolazi.
Prijavite se već sada. Sudjelovanje je besplatno.

Tema: Panel rasprave „Ključna područja koja pokreću industriju“
Mjesto radnje:
One66 hotel, Ljubljana
Vrijeme radnje:
Četvrtak, 7. 3. 2024. od 10 do 15h

Pričat ćemo o:

  • automatizaciji: redefiniranje učinkovitosti

Integracija automatizacije u industriju tiska optimizirala je procese i povećala preciznost. Automatizirani sustavi ne samo da ubrzavaju proizvodnju, već i minimiziraju pogreške. Dolazak robotike i umjetne inteligencije dodatno je potaknuo razvoj automatizacije u tisku, otvarajući put za pogone s minimalnom potrebom za radnom snagom. Zašto je implementacija automatiziranih rješenja i softvera ozbiljan izazov te u kojem će smjeru ići razvoj, o tome ćemo u Ljubljani. 

  • tisku ambalaže: spoj kreativnosti i funkcionalnosti

Tisak ambalaže ima jedinstveno mjesto unutar grafičke industrije zbog svoje ključne uloge kako u prezentaciji proizvoda tako i u njegovoj zaštiti. Brendovi sve više prepoznaju moć ambalaže u oblikovanju percepcije potrošača čiji zahtjevi ujedno i mijenjaju potrebe tržišta. Tu do izražaja dolaze tehnologije tiska – analogne vs. digitalne. Analogne potvrđene i dokazane, digitalne koje postaju sve ozbiljnija konkurencija. Upravo to će biti u fokusu panela u Ljubljani.

  • komercijalnom tisku: svestrani temelj industrije

Komercijalni tisak unatoč svim turbulencijama ostaje temelj tiskarske industrije sa svojom raznolikom i širokom primjenom. Od brošura i posjetnica do plakata i banera, komercijalni tisak je kamen temeljac komunikacije. Razvoj tehnologija tiska poboljšao je i ovdje učinkovitost i kvalitetu, ali i otvorio pitanja na relaciji analogni vs. digitalni tisak. Ink jet tehnologije rade sve snažniji iskorak. Ugrožavaju li jedna drugu ili su odličan tandem, pričat ćemo na panelu.

Sudjeluju: Kyocera, Sistrade, Xerox, Bisson Grafik, Konica Minolta

Uz podršku:

OZS_logo

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content