Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

KMC Open House – Banja Luka

U periodu od 04-08.09.2017., poduzeće KMC d.o.o. će u Banja Luci, na adresi Svetozara Markovića 5, u vremenu od 09-16h imati “Open House” na kojem ćete moći pogledati Matrix MX370P, pneumatski, jednostrani laminator sa mogućnošću aplikacija u bojama, te zlatnih i srebrnih folija, hologramskih folija i parcijalnog lakiranja. Također ćete moći vidjeti Morgana AutoFold PRO- falcericu sa 7 inch touch screen display-om i “flying knife” tehnologijom.

Pored navedenih uređaja moći ćete pogledati i Konica Minolta color uređaje Bizhub Pro 1060L, Bizhub Pro C754e sa booklet finišerom i Bizhub 652DS sa stapler finišerom.

Možete donijeti svoje uzorke i slobodno isprobati mogućnosti njihovih uređaja.

Zainteresirani kojima je bliže Sarajevo, navedene uređaje će moći pogledati u Sarajevu krajem devetog mjeseca, o čemu ćemo će biti na vrijeme obaviješteni.

 

Poduzeće KMC d.o.o. osnovano je 2000.g., i od tada se bavi integriranjem ispisnih sistema u velikim poduzećima. Također u prodaji i najmu imaju multifunkcionalne uređaje za profesionalni, digitalni tisak. Ono što ih čini poželjnim partnerom su poslovna rješenja koja nude, a to su prodaja Konica Minolta A3 i A4 multifunkcionalnih uređaja za štampanje, servisna podrška koju čini obučeno servisno osoblje koje efikasno i brzo djeluje na području cijele BiH, te najam Konica Minolta poslovnih rješenja.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content