Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Kniterate-ov stroj za personalizirano pletenje

 

Kompanija „Kniterate“ sa svojim strojem za pletenje konkurira ručnim radovima. Gerard Rubio i njegov tim sa svojim trenutnim projektom žele pokrenuti uslugu pletenja u svrhu personaliziranja mode. Žele privući modne dizajnere te sveučilišta i škole koje su povezane s dizajnom tekstila.

„Na ideju sam došao kad sam posjetio školu dizajna tekstila“, kaže Gerard Rubio. Učenici su se mučili sa starim strojevima za pletenje kako bi napravili svoj dizajn. Škola nije bila u mogućnosti kupiti nove. Ubrzo nakon toga, Rubio lansira platformu „Open Knit“ sa uputama za strojeve za pletenje. Pozitivne reakcije i velika potražnja potaknuli su ga da pokrene svoj startup. Tako „Kniterate“ nudi usluge proizvodnje perosnalizirane pletene odjeće poput šalova, pulovera, haljina i cipela.

Kako to radi: Dizajnirate odjevni predmet, personalizirani ili na temelju nekog predloška, napravite ga pomoću Kniterate-a, a zatim ga nosite ili prodajte.

Rubio trenutno traži investitore na Kickstarter-u; ciljano financiranje: 100.000 USD. Projekt traje do 8.svibnja 2017.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content