Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Koje aplikacije nude najbolju priliku za rast digitalnog tiska?

Digitalni dekorativni tisak je u stalnom porastu, stoga nudi značajnu priliku tiskarama koje žele doprijeti do novih tržišta i stvoriti novu vrijednost. Stvarnost je takva da svi navedeni sektori pružaju tiskarama i dizajnerima nove mogućnosti koje mogu iskoristiti.

 

Mogućnosti koje se nude u sektoru dekorativnog tiska privlače dosta pozornosti. To je dijelom zbog vremena jer se nove mogućnosti realiziraju sada i to se podudara s oštrim porastom potražnje u maloprodaji, u segmentu kućnih dekoracija. Sile potražnje igraju na kartu jedinstvenih karakteristika koje tehnologija digitalnog tiska može ponuditi. Na primjer, potražnja za sve učestalijim promjenama. Utjecaj koji digitalne zidne i podne obloge mogu postići su značajne u stvaranju poboljšanih iskustava, a to jednostavno nije moguće s analognim tehnologijama.

Uz dekorativni tisak tu je i tisak ambalaže, segment koji ima brzi rast, što je usko povezano s ponašanjem potrošača. Rješenja za digitalni tisak u tvrtkama za ambalažu rastu , tako mogu privući pozornost potrošača koji lako može razlikovati proizvode koji se nalaze na policama supermarketa i potaknuti ga na kupnju. Očekuje se da će se rast nastaviti i razvijati, bilo s elektro- fotografskom ili ink jet tehnologijom tiska.

Preostala dva segmenta (POP i komercijalni tisak) poprilično su veliko tržište digitalnog tiska i dok mogućnosti digitalnog tiska nisu tako nove, jaz između tehničkih mogućnosti i izvora kreativnosti ostaje velik, što znači da prilike i mogućnosti nisu u potpunosti iskorištene te potencijal rasta i nadalje ostaje značajan.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content