PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konačno zajedno – CGS i ORIS

Nakon 35 godina uspješnog poslovanja globalni lider u proizvodnji rješenja za upravljanje bojama CGS odlučio se na promjenu vizualnog identiteta logično spajajući dva imena – CGS i ORIS.

Ovaj jubilej pokrenuo je puno novih ideja i promjena, a jedna od najvećih je promjena naziva brenda u CGS ORIS. 

„Nakon što smo nekoliko desetljeća poslovali u gotovo svim zemljama svijeta, shvatili smo da je naša tvrtka na nekim mjestima poznata kao CGS, a na drugim poznatija kao ORIS. CGS je skraćena verzija naziva tvrtke, a ORIS naziv porodice proizvoda. Sada smo objedinili ono što je oduvijek i pripadalo zajedno i fokusirali se na jedinstveni, snažni brend – pojednostavili smo prepoznavanje  proizvoda sa CGS ORIS tehnologijom“, komentirao je Bernd Rückert, izvršni direktor CGS ORIS.

Neke od posljednjih novosti unutar CGS ORIS rješenja uključuju:

Prošireni gamut
X GAMUT je potpuno automatizirani softver za upravljanje bojama za prošireni ispis u boji u digitalnom i konvencionalnom tisku. Softver nudi brojne nove mogućnosti, pojednostavljenje procesa proizvodnje pomažući pritom u enormnom smanjenju troškova.

Ambalaža, mediji i podloge za probni otisak
CGS ORIS nudi nekoliko inteligentnih alata koji su posebno razvijeni za industriju ambalaže radi optimizacije rada, npr. za brzu i jednostavnu pohranu brend boja, za njihov ispis bez upotrebe spot boja ili za izradu prototipa pakiranja u boji.

Komunikacija i razmjena podataka
Alat je neprimjetno povezan s cijelim paketom boja, što jamči dosljednu komunikaciju između vlasnika brenda, dizajnera, proizvođača boje i tiskare.

Digitalni i industrijski tisak
CGS ORIS nudi jedan od vodećih softvera u industriji za usklađivanje boja kroz sve tehnike tiska.

Kontrola kvalitete i certificiranje
CGS ORIS nudi kompaktne alate koji se povezuju sa svim ostalim aplikacijama programa Color Suite za učinkovitu i pouzdanu kontrolu kvalitete svakog dijela radnog procesa. 

Zastupnik CGS ORIS rješenja za našu regiju je tvrtka Grafik.net.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content