Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konačno zajedno – CGS i ORIS

Nakon 35 godina uspješnog poslovanja globalni lider u proizvodnji rješenja za upravljanje bojama CGS odlučio se na promjenu vizualnog identiteta logično spajajući dva imena – CGS i ORIS.

Ovaj jubilej pokrenuo je puno novih ideja i promjena, a jedna od najvećih je promjena naziva brenda u CGS ORIS. 

„Nakon što smo nekoliko desetljeća poslovali u gotovo svim zemljama svijeta, shvatili smo da je naša tvrtka na nekim mjestima poznata kao CGS, a na drugim poznatija kao ORIS. CGS je skraćena verzija naziva tvrtke, a ORIS naziv porodice proizvoda. Sada smo objedinili ono što je oduvijek i pripadalo zajedno i fokusirali se na jedinstveni, snažni brend – pojednostavili smo prepoznavanje  proizvoda sa CGS ORIS tehnologijom“, komentirao je Bernd Rückert, izvršni direktor CGS ORIS.

Neke od posljednjih novosti unutar CGS ORIS rješenja uključuju:

Prošireni gamut
X GAMUT je potpuno automatizirani softver za upravljanje bojama za prošireni ispis u boji u digitalnom i konvencionalnom tisku. Softver nudi brojne nove mogućnosti, pojednostavljenje procesa proizvodnje pomažući pritom u enormnom smanjenju troškova.

Ambalaža, mediji i podloge za probni otisak
CGS ORIS nudi nekoliko inteligentnih alata koji su posebno razvijeni za industriju ambalaže radi optimizacije rada, npr. za brzu i jednostavnu pohranu brend boja, za njihov ispis bez upotrebe spot boja ili za izradu prototipa pakiranja u boji.

Komunikacija i razmjena podataka
Alat je neprimjetno povezan s cijelim paketom boja, što jamči dosljednu komunikaciju između vlasnika brenda, dizajnera, proizvođača boje i tiskare.

Digitalni i industrijski tisak
CGS ORIS nudi jedan od vodećih softvera u industriji za usklađivanje boja kroz sve tehnike tiska.

Kontrola kvalitete i certificiranje
CGS ORIS nudi kompaktne alate koji se povezuju sa svim ostalim aplikacijama programa Color Suite za učinkovitu i pouzdanu kontrolu kvalitete svakog dijela radnog procesa. 

Zastupnik CGS ORIS rješenja za našu regiju je tvrtka Grafik.net.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content