Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta – kongres

U Termama Čatež održan je vrlo uspješan kongres predstavljanja nove linije kolor produkcijskih uređaja, bizhub PRESS C1070 u partnerstvu Konica Minolta Slovenija i Konica Minolta Hrvatska. Za početak druženja, gospodin Bojan Zupančič predstavio je bizhub PRESS C1070 uz demonstraciju novih rješenja za kontrolu kvalitete kolora te nesmetanu produkciju.

bizhub PRESS C1070
Prezentacijom najnovijeg uređaja PRESS c1070  posjetioci su imali priliku upoznati rješenja kod tehnologije procesiranja kolora, u četvrtoj generaciji pod imenom S.E.A.D. (Screen-Enhancing Active Digital Process), koje kombinira inovacije u tehnologiji da Vama omogući savršenu reprodukciju kolora u visokim brzinama. Posebnu pažnju pobudio je novi sistem za registraciju položaja koji poboljšava “upasavanje” u obostranom ispisu na način da korigira ukrivljenje i otklon papira. Grafičkim profesionalcima je izuzetno bitan mehanizam za uvlačenje papira. Konica Minolta je na demonstraciji pokazala kombinaciju uvlačenja papira putem rasprhivanja zraka (air separation) te kombinaciju koja uključuje vacuum metodu uvlačenja papira (suction/vacuum feeding).

Dodatnu vrijednost ovog kongresa donijeli su gosti predavači. Predstavnik firme EFI, gospodin Alfred Mast obrazložio je prednosti korištenja snažnih Fiery kontrolera s opcionalnim mogućnostima impozicije, kontrole kolora, organiziranja sučelja za povećanje produktivnosti. Poseban interes izazvao je FieryGO, sučelje za upravljanje Vašim produkcijskim uređajem putem iPad uređaja. Kako nabaviti sredstva za kupnju produkcijskih uređaja objasnio je gospodin Bojan Kežman iz firme i4next, koja nudi operativni leasing za IT opremu, te gospođa Monika Begović, konzultat kod financiranja projekata putem EU fondova. Gđa Monika Begović je istaknula posjetiocima da su dva tipa financiranja, bespovratna sredstva za određene projekte te ugovori za pružanje usluga ili proizvoda koji pomažu pri izvedbi programa EU, te upoznala brojne zainteresirane koji su uvjeti za dobivanje bespovratnih sredstava.

Savršen nastavak uslijedio je kroz prezentaciju gospodina Siniše Begovića iz Empiria Magna, konzultantske kuće, gdje je obrazložio posjetiocima kako doći do tržišta putem interneta. Prema riječima gospodina Begovića, Internet marketing je marketing novog doba i upoznao nas je kroz dinamičnu i duhovitu prezentaciju na koji način koristiti dostupne alate za promociju i povećanje tržišta. Sljedeću prezentaciju održala je tvrtka HSM Informatika, gdje je gospodin Slaven Stojanović naveo sve novitete vezane uz publici vrlo poznata programska rješenja iz Adobe paketa, te Corel, te je uslijedila i prezentacija nove Pantone knjižice.

Za kraj druženja, gospođa Nataša Martić iz KonicaMinolta Hrvatska navela je par rješenja za poboljšanje poslovanja iz Konica Minolta ponude za stvaranje web2print trgovina, i rješenja za izradu personaliziranog marketinga.

S ovim kongresom KonicaMinolta je još jednom dokazala da je suradnik koji omogućava uvid u vodeće inovacije segmenta produkcijskog ispisa te aplikacija s pomoću kojih će povećati potencijalno tržište, ili imati bolju kontrolu nad kvalitetom ispisa i to sve uz omogućavanje bitnih informacija kako do sredstava za nabavu produkcijskih uređaja te kako povećati svoje tržište!

 www.konicaminolta.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content