Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta – Nova linija kolor produkcijskih uređaja – SAVE THE DATE!

Poštovani,
Rezervirajte datum za predstavljanje nove linije kolor produkcijskih uređaja koje će se održati 08. svibnja 2014., četvrtak, s početkom u 10:00 sati, u Termama Čatež, Slovenija.
Predvidjeli smo za Vas upoznavanje s novitetima koje donosi linija bizhub PRESS C1070/P/1060 i bizhub PRO C1060L, izložbu strojeva te program kojim idemo ususret unapređivanju vašeg poslovanja!

Uz prezentiranje nove Konica Minolta linije produkcijskih kolor uređaja, imati ćete priliku saslušati i prezentacije renomiranih stručnjaka vezane uz:

operativni leasing za nabavu IT opreme
mogućnosti financiranja kroz EU fondove
internet marketing; kako i zašto?
Fiery® Digital Print rješenja

Također, prezentirati ćemo Vam programska rješenja za unapređenje vašeg poslovanja.

Slobodno vrijeme iskoristiti ćemo za ručak, druženje i razmjenu informacija.

Prijavite se što prije radi ograničenog kapaciteta konferencijske dvorane.

Preliminarni program
09.00 – 10.00 prijem sudionika uz zakusku
Od 10.00, predavanja predstavnika Konica Minolta Hrvatska i Konica Minolta Slovenija, te gost predavači: predstavnik firme za leasing informatičke opreme i informatičkih projekata, poslovni konzultanti za realizaciju i uvođenje projekata, te za savjetovanje vezano uz e-poslovanja i internet marketing, i specijalni gost, predstavnik EFI kompanije.

Događaj završava u 15:30.
Adresa: HOTEL TERME, velika konferencijska dvorana, terme Čatež

PRIJAVA SUDJELOVANJA OBAVEZNA, SUDJELOVANJE SE NE NAPLAĆUJE! Zbog ograničenog kapaciteta konferencijske dvorane, molim Vas da što prije rezervirate svoje mjesto na mail [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content