Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta predstavila novo rješenje za tisak etiketa – AccurioLabel 400

U sklopu eventa posvećenog ambalaži i etiketama, održanog u ponedjeljak, 30. 5. u Madridu, Konica Minolta službeno je predstavila novi uređaj za tisak etiketa – AccurioLabel 400. Događaj je upriličen uživo, ali i online, za sve zainteresirane koji se nisu mogli drugačije priključiti.

S obzirom da je Konica Minolta u 2021. godini sa svojim rješenjima za tisak etiketa dosegnula 26% tržišnog udjela, lansiranje novog modela bio je logičan slijed. S najnovijim uređajem Konica Minolta cilja na tržišta srednjih i visokih naklada. Prema najavama, službeni početak prodaje planira se za prvo tromjesečje 2023. godine.

Novi model, nova poboljšanja

Konica Minolta AccurioLabel 400 odličan je dodatak za korisnike aktualnog modela AccurioLabel 230 koji šire poslovanje na rastućim tržištima etiketa i ambalaže. Nove karakteristike, uz poboljšanu kvalitetu ispisa, uključuju mogućnost proširenja aplikacija bijelom bojom, poboljšanu produktivnost uz brzine ispisa do 39,9m/min te smanjenje troškova rada zahvaljujući još izdržljivijim dijelovima. Dostupan je s četiri i pet boja.

Konica Minolta IntelligentQuality Care i IQ-520 povećat će upotrebljivost i automatizaciju AccurioLabel 400. IntelligentQuality Care omogućuje kontrolu neprozirnosti bijelog tonera u stvarnom vremenu, kontrolu stabilnosti boje, kao i automatsku kalibraciju te prilagodbu gustoće i kreiranje profila.

Uz nekoliko touch monitora, koji proizvodnju čine potpuno automatiziranom, mogućnošću glavnog skeniranja pri 1200dpi-a (ekvivalentno 3600 dpi), AccurioLabel 400 u jednom prolazu ispisuje na papir širine do 330 ili 250mm.

“AccurioLabel 400 novi je dodatak našem širokom rasponu inovativnih rješenja za ispis koja za cilj imaju omogućiti digitalnu transformaciju. Uključuje tijek rada, softver i automatizaciju procesa te cloud rješenja kao dio pokreta do pametne tvornice,” rekao je Carsten Bamberg, menadžer poslovnog razvoja, Professional Printing Group at Konica Minolta Europe.

Inače, ove godine Konica Minolta je proslavila 1000. instalaciju uređaja AccurioLabel 230 i to za manje od sedam godina od ulaska na tržište etiketa. S uređajem AccurioLabel 400 pružaju još jednu savršenu priliku svojim klijentima kako bi im pomogli u preispitivanju njihovih mogućnosti i želja te ih potaknuli na ulazak na brzorastuće tržište etiketa i ambalaže.

S procijenjenih 3.000 i više konvertera etiketa na tržištima srednjih i velikih naklada, u Konica Minolti su uvjereni da će osvojiti značajan tržišni udio s AccurioLabel 400. Ističu kako će imati izuzetno konkurentnu ukupnu cijenu.

Za više informacija kontaktirajte Konica Minolta tim na [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content