PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta predstavila novu AccurioPress seriju C4080

Konica Minolta prošli je tjedan predstavila novu liniju svojih svestranih digitalnih tiskarskih strojeva u boji – seriju AccurioPress C4080. Riječ je o seriji koja kombinira izvanrednu kvalitetu i performanse prethodnih modela s dodatnim značajkama i opcijama koje imaju za cilj pomoći kupcima u prilagodbi promjenjivim zahtjevima tržišta.

Serija AccurioPress C4080 nasljednik je serije AccurioPress C3080, a karakteriziraju je potpunu  konfigurirani entry-level strojevi koji pružaju beskonačne proizvodne mogućnosti. Nove mogućnosti serije AccurioPress C4080 uključuju opsežne opcije inline dorade, automatiziranu prilagodbu kvalitete u stvarnom vremenu i pojednostavljene tijekove rada.

Serija AccurioPress C4080 pruža jednostavan prelazak na digitalni tisak i uključuje važne nove značajke koje omogućuju gotove proizvode komercijalnim tiskarama i reprografskim odjelima s velikim nakladama. AccurioPress C4080 ima brzinu ispisa od 81 stranice u minuti, AccurioPress C4070 (71 str./min) i AccurioPrint C4065 (66 str./min). Svi modeli dostupni su za isporuku.

Serija AccurioPress C4080 podržava široku paletu različitih medija, uključujući reljefne i premazne papire do 360gsm težine u simplex i duplex načinu rada. Stroj prihvaća listove duljine 1300mm u simplex i 864mm u duplex načinu ispisa.

Serija uključuje i širok raspon doradnih i drugih funkcija, poput primjerice klamanja i uvezivanja žicom. Također, prvi svjetski inline uređaj za rezanje Konica Minolta TU-510, koji je uspješno predstavljen s uređajem AccurioPress C14000, sada je dostupan i za seriju AccurioPress C4080.

TU-510 je trimer i rezač s četiri oštrice koji pruža cjelovitu potporu za završnu obradu banera, knjižica, izravne pošte te mogućnost rezanja posjetnica.

Serija AccurioPress C4080 uključuje kao opciju i ekskluzivnu Konica Minolta IQ-501  Intelligent Quality Care jedinicu. Strojevi imaju jednostavno postavljanje, pouzdanu putanju papira i produktivnost do 4.399 A4 stranica na sat, uz automatiziranu stabilnost slike. Do 700 različitih mogućnosti konfiguriranja serije AccurioPress C4080 osigurava opcije potrebne točno za vaš svakodnevni rad.

Konica Minolta nudi vlastite kontrolere s IC-609 za AccurioPress C4080 i AccurioPress C4070 i IC-607 za C4065. Serija AccurioPress 4080 također ima beneficije i od AccurioPro Suite, moćnog paketa digitalnih rješenja za profesionalni ispis, jednog od najsvestranijih i najsnažnijih alata u industriji za optimizaciju ispisa i tijekova rada.

 „Serija AccurioPress C4080 važan je stup u našem rastućem portfelju produkcijskih strojeva. Mogućnosti su bezbrojne. Svijet tiska neprestano se razvija, a svojim kupcima pomažemo maštovitim pristupima i inovativnim tehnologijama poput naše serije AccurioPress C4080. Vrijeme je da se preispita ono što je moguće,” rekla je Ines Wennemann, voditeljica produkcijskog tiska, u Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content