Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova generacija pisača AccurioLabel

Konica Minolta tržištu je predstavila svoju treću generaciju pisača etiketa – AccurioLabel 230. Stroj će javnosti i medijima službeno biti  predstavljen u rujnu na sajmu Labelexpu u Bruxellesu. Do tada će Konica Minolta na njemu imati odrađenih tisuće sati rada, a prve pošiljke novog pisača već su počele.
Accurio Label 230 ima rezoluciju ispisa od 1200 dpi-a i brzinu od 23,4 m/min što ga čini brzim u usporedbi s drugim tonerskim pisačima.
AccurioLabel 230 donosi brojne pogodnosti za korisnike, uključujući produktivnost, fleksibilnost i stabilnost čime Konica Minolta želi dodatno pojačati svoju prisutnost u digitalnom tisku etiketa. Također, Konica Minolta proširuje mogućnosti za rad s termo osjetljivim materijalima te sada ima mogućnost ispisa ​​na većinu premazanih i nepremaznih papira, polipropilen i PET podloge pri punoj brzini tiska, što je 47% brže od trenutačnog modela AccurioLabel 190.
AccurioLabel 230 je robustan i jednostavan za rukovanje/održavanje zbog čega predstavlja savršeno entry level rješenje za ulazak u svijet digitalnog tiska etiketa. AccurioLabel 230 ima cijenu u rangu pravog entry level pisača, no njegova učinkovitost i fleksibilnost omogućuju mu da se natječe s profesionalnijim i puno skupljim pisačima etiketa, zbog čega u Konica Minolti vjeruju da će tržište pokazati velik interes za njega.

 

 

 

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content