Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova generacija pisača AccurioLabel

Konica Minolta tržištu je predstavila svoju treću generaciju pisača etiketa – AccurioLabel 230. Stroj će javnosti i medijima službeno biti  predstavljen u rujnu na sajmu Labelexpu u Bruxellesu. Do tada će Konica Minolta na njemu imati odrađenih tisuće sati rada, a prve pošiljke novog pisača već su počele.
Accurio Label 230 ima rezoluciju ispisa od 1200 dpi-a i brzinu od 23,4 m/min što ga čini brzim u usporedbi s drugim tonerskim pisačima.
AccurioLabel 230 donosi brojne pogodnosti za korisnike, uključujući produktivnost, fleksibilnost i stabilnost čime Konica Minolta želi dodatno pojačati svoju prisutnost u digitalnom tisku etiketa. Također, Konica Minolta proširuje mogućnosti za rad s termo osjetljivim materijalima te sada ima mogućnost ispisa ​​na većinu premazanih i nepremaznih papira, polipropilen i PET podloge pri punoj brzini tiska, što je 47% brže od trenutačnog modela AccurioLabel 190.
AccurioLabel 230 je robustan i jednostavan za rukovanje/održavanje zbog čega predstavlja savršeno entry level rješenje za ulazak u svijet digitalnog tiska etiketa. AccurioLabel 230 ima cijenu u rangu pravog entry level pisača, no njegova učinkovitost i fleksibilnost omogućuju mu da se natječe s profesionalnijim i puno skupljim pisačima etiketa, zbog čega u Konica Minolti vjeruju da će tržište pokazati velik interes za njega.

 

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content