Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta PRESS serija

Bez obzira na to jesu li u pitanju velike korporacije, digitalne tiskare ili offset tiskare, velike naklade i proizvodnja najšireg mogućeg raspona medija s iznimno različitim zahtjevima završne obrade, u datim su okolnostima nužne. Ono što je nužno u takvim slučajevima je vrlo pouzdan, ekonomičan, učinkovit i svestran sustav za digitalni tisak. Konica Minolta predstavlja produkcijski monokromatski uređaj bizhub PRESS 1250, koji zadovoljava sve ove zahtjeve na nevjerojatan način. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji digitalnog tiska, bizhub PRESS 1250 ne samo da isporučuje jedinstvenu izvedbu u smislu kvalitete i produktivnosti, nego je i ekonomičan za rad. Uz produktivnost od 125 A4 stranica u minuti, 7.500 po satu i 3 milijuna mjesečno, bizhub PRESS 1250 jamči da može ispuniti čak i najkraće rokove i osigurava profitabilnu produktivnost svaki dan.

 

 

– Lansiranje modela bizhub PRESS 1250 označava dolazak nove ere u pogledu obrade medija s obzirom na to da ovaj sustav upravlja papirom od 40 do 350 g/m2 i 95×139 mm do 324×463 mm (483 mm s PF-703) bez problema – omogućujući vam da ispunite raznolike zahtjeve vaših kupaca.

– Završna obrada jedna je od većih prednosti modela bizhub PRESS 1250.

 

Brojne opcije završne obrade dopuštaju kreiranje inline digitalne proizvodne linije uz izrade knjižice, proizvoda s mekim uvezom, uvezivanje u spiralu i jedinice za klamanje. Tako širokim izborom možete biti sigurni u pronalaženje prilagođenog rješenja za završnu obradu koje će ubrzati vašu proizvodnju, povećati vašu produktivnost i u konačnici povećati vašu financijsku dobit.

 

Da bi povećali produktivnost vaše naklade, uložite u uređaj s ovim iznimnim značajkama.

 

Opcijske funkcije za daljinsku dijagnostiku štede administrativan posao, npr. preko očitanja na automatskom brojilu, a mogu pomoći i u smanjenju troškova održavanja i popravaka zahvaljujući kontinuiranom sustavu praćenja i slanjem upozorenja na potencijalne probleme. Veliki izbor medija (sustav pohranjuje do 256 različitih vrsta papira), a lakoća kojom možete dodati nove medije (prikladna ažuriranja putem upravljačkog programa pisača) osigurava fleksibilan odgovor na zahtjeve kupaca.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content