Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta slavi 1000. instalaciju AccurioLabel uređaja za tisak etiketa

Samo sedam godina nakon ulaska na tržište etiketa, Konica Minolta slavi 1000-tu instalaciju svog uspješnog AccurioLabel digitalnog tonerskog pisača. Zanimljiv podatak svakako je i da je od 500. instalacije prošlo dvije godine. Konica Minolta 2021. godine zauzela je tako jednu od vodećih poziciju na tržištu digitalnih uređaja za tisak etiketa s 28% tržišnog udjela u Europi. 

Francuska tiskara Etiq’Lyon, proizvođač etiketa u roli, 1000. je kupac koji je investirao u AccurioLabel 230. 
“S obzirom da nastavljamo ulagati u digitalnu tehnologiju, iznimno smo ponosni što smo postali 1000. kupac AccurioLabel uređaja. Zahvaljujući podršci koju dobivamo, vrlo dobroj stabilnosti boje stroja i velikim brzinama proizvodnje, ova investicija omogućit će nam da ponudimo brojna nova rješenja našim klijentima koji dolaze iz svih grana industrije”, rekao je Bertrand Genin, vlasnik tiskare Etiq’Lyon.

Konica 1000

AccurioLabel uređaji pružaju pristupačan ulazak u svijet visokokvalitetnog digitalnog tiska za tiskare, vlasnike robnih marki i proizvođače ambalaže.
Prvotno su bili usmjereni na male i srednje tvrtke u industrijama tiska etiketa. No, sve su više prihvaćeni i od strane tvrtki koje imaju potrebe za proizvodnjom većih količina. Vrlo fleksibilni sustavi razvijeni su za upravljanje i isporuku sve većeg broja malih i srednjih radnih naloga i narudžbi u sve kraćim rokovima. ​Monitor osjetljiv na dodir (touch panel monitor) omogućuje intuitivan rad i jednostavan je za korištenje operaterima te ne zahtjeva opsežnu obuku korisnika.
Zadaci koji su nekad bili dugotrajni na analognim strojevima, sada se mogu izvesti brzo i točno uz vrhunsku kvalitetu.

U odlične performanse i fleksibilnost AccurioLabel uređaja uvjerila se i nekolicina tiskara iz naše regije. Prepoznali su kvalitetu i potencijal te se odlučile za investiciju. O njima smo pisali u Print Magazinu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content