PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Konica Minolta Slovenija – Poslovna jedinica Maribor u novim prostorima!

Zbog kontinuiranog rasta poslovanja i uvođenja novih prodajnih programa i usluga, Konica Minolta Slovenija odlučila je preseliti svoju poslovnu jedinicu u Mariboru na novu lokaciju. Preseljenjem će učinkovito odgovoriti na potrebe klijenata i njihovih zaposlenika te omogućiti novu modernu radnu okolinu.

Konica Minolta Slovenija od 2008.g. do danas kontinuirano ostvaruje rast poslovanja, u prosjeku 12% godišnje. U istom razdoblju, broj zaposlenih je porastao sa 33 na današnja 44 zaposlenika. Osim niza novih hardverskih proizvoda, aktivni su i u softveru, uslugama, poslovnim rješenjima i savjetodavnim uslugama.

“Moving poslovne jedinice u Mariboru nam omogućuje da našim kupcima još više približimo cijeli naš prodajni program. Na novoj lokaciji imamo izložbeni prostor na kojem će korisnici moći vidjeti i testirati većinu proizvoda i rješenja koje nudimo”,

rekao je g. Boštjan Kavčnik, direktor prodaje, Konica Minolta Slovenija.

 

Konica Minolta Slovenija, L.L.C.
Poslovna jedinica Maribor
Ulica Kraljevica Marka 15, 2000 Maribor

www.konicaminolta.si

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content